Ha egymás mellé teszel egy gyönyörű nőt és egy gyönyörű férfit,kit találsz szebbnek,előkelőbbnek?
Figyelt kérdés
Mondjuk a férfi "smink nélkül is szép,10ből 10 es,viszont a nő lehet hogy csak sminkkel néz ki jól hiába szép az arca.2022. okt. 12. 19:27
22/69 anonim válasza:
#20, Ezt meg miből szűrted le?
23/69 A kérdező kommentje:
Több nő is megvert,pasi EGY SE,az életbe.Miért?És téged ki bántott seggfej?Ne vetítcsed rám azt ,ami veled történik.Én nem te vagyok.
2022. okt. 12. 20:04
24/69 anonim válasza:
Jaj, menjél már ezzel a tiszta lelkű férfiakkal. Egy frászt tisztább a lelkük, van annyi mocskos gerinctelen here, hogy csak na, ahogyan nőkben is. Ezt kár nemekre bontani.
25/69 A kérdező kommentje:
Edda az édesanyukád fogd már fel nem vagyok híresség se közszereplő.
2022. okt. 12. 20:06
26/69 A kérdező kommentje:
Hát mehetsz te arrébb,ha nem tetszik amit írtam takarodhatsz seggfej.Pedig igenis ők a jobbak és kedvesebbek.
2022. okt. 12. 20:08
27/69 anonim válasza:
Nem csoda, hogy megvertek ilyen mentalitással, főleg, ha előadtad eme csodás nézeteidet, mondjuk pl. egy olyan nőnek, akit a "tiszta lelkű" férje otthagyott, a gyerekét is lef.ssa, és a nő egyedül gondoskodik a gyerekükről munka mellett stb....
28/69 anonim válasza:
Ha nem kamu, kérdező menj el férfi pszichológushoz, aki kiszedi belőled ezeket a sérelmeket, hogy ne legyél ennyire frusztrált
29/69 anonim válasza:
Nőként a nőt. Elismerem azt is, ha egy férfi szép, de leszbikus ként mindenképp a nőre figyelnék fel.
- Egy nő aki NEM rendeli magát alá a férfiaknak...
( Nem kéne így hozzáállni, az ilyen felfogás miatt a férfiak, és rosszabbik esetben a nők is önmagukat, lekicsinyitik, alacsonyabb rendűnek tartják. Ebből jönnek aztán a párkapcsolati/családon belüli fizikai és szellemi bántalmazás, mert " a nő alá rendeli magát"....)
30/69 anonim válasza:
Te meg eregy vissza és légy egy férfi cselédje, ha már az életképtelen béna nembe születtél. Ja, bocsánat, tudom- tudom, te vagy az egyetlen kivétel, az egyetlen erős, független nő ezen a világon... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!