Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egymás mellé teszel egy...

Ha egymás mellé teszel egy gyönyörű nőt és egy gyönyörű férfit,kit találsz szebbnek,előkelőbbnek?

Figyelt kérdés
Mondjuk a férfi "smink nélkül is szép,10ből 10 es,viszont a nő lehet hogy csak sminkkel néz ki jól hiába szép az arca.
2022. okt. 12. 19:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
100%

Nőt.

N.

2022. okt. 12. 19:46
 12/69 A kérdező kommentje:
Nő vagyok mutassak személyit bazdmeg!?A barátom gyakorijáról írok mert nekünk közös a gyakori kérdések oldalunk.És a nevem Horváth Brigitta!!
2022. okt. 12. 19:46
 13/69 A kérdező kommentje:
Képzeld a nők egy nagy seggfejek az összes inkább ezer férfival össze zárva mint ezer nővel.
2022. okt. 12. 19:47
 14/69 anonim ***** válasza:
93%
Azért, mert te egy szerencsétlen, élettelen, férfi nélkül sz.rni nem tudó senki vagy, még van sok-sok normális lelkiálapotú nő, aki dolgozik, gondoskodik magáról és sokszor másokról is, karrierje van stb. És, kapaszkodj meg, sokan egyedül is helyt állnak, nem kell ahhoz férfi, hogy létezni tudjon. Nem mindenki van kisgyerek szintjén, akit úgy kell pátyolgatni. A párkapcsolat kifejezésben benne van a PÁR, párt keresel, nem gondnokot. Stb. Amúgy te nem vagy nő. Egy nőgyüllölő hímsoviniszta f.stömlő vagy. Ha mégis nő vagy, akkor: Edda, te vagy az?
2022. okt. 12. 19:51
 15/69 anonim ***** válasza:
93%

#11-es vagyok, elolvastam azt a kommentedet, mikor írtad, hogy a nők alárendeltebb és a férfiak bátrabbak.

Érdekes gyakorin inkább a fordítottját látom, a legtöbb pasi szánalmas, hisztiznek mindenen, mindenhogyan megakarják kaparintani a nőket 1 menetre, de szánalmasan teszik.

Azt se fogják fel, hogy pld én leszbikus vagyok.

Kérdező, ez a te egyéni meglátásod, de ne közöld tényként a #4-es kommentedet.

Ha tényleg nő lennél, nem akarnád ennyire bizonygatni a nevedet.

A #13-mas kommented pedig Inceles frusztrációról árulkodik.

2022. okt. 12. 19:51
 16/69 anonim ***** válasza:
92%
Azt kifelejtettem: azért, mert te csúszol-mászol mások előtt, még nem igaz sok-sok nőre. Nem mindenki ilyen szánalmas.
2022. okt. 12. 19:54
 17/69 anonim ***** válasza:
92%
Na mesélj kérdező,ki bántott?😃
2022. okt. 12. 19:57
 18/69 A kérdező kommentje:
Mi az a hímsoviniszta?
2022. okt. 12. 19:58
 19/69 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, a két kommentem után (14,16) az eredeti kérdésedre válaszoljak: nos, hetero nőként persze, hogy a pasit. Rajta fogom legeltetni a szememet. Nyílván elismerem, ha egy nő szép, de akkor is a pasi kell, mert az indít be egyértelműen.
2022. okt. 12. 20:00
 20/69 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd? A férfiaknak tisztább a lelkük.Én nőként azt gondolom inkább egymillió nehéztermészetű férfival egy szobában mint egymillió nővel.
2022. okt. 12. 20:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!