Normális napi 1 órát ülni a WC-n?
Mondjuk szerintem rhadt igénytelenség egyórát ücsörögni a szr.szagban, de a te dolgod.
Más: az nem zavar, hogy esetleg más is bemenne? Bár, nem, titeket nem szokott.
Öcsémet is ki kellett rángatni kb, mert a bunkója 45-50 percet "olvasgatott" a fürdőben.
Furcsa, de a te dolgod.
Nem is érdekel senkit.
7-es vagyok. Nem értem, miért lettem lepontozva, tényleg aranyeret tud okozni... Nekem volt is, azóta igyekszem minél előbb letudni (meg persze olyan ételeket enni, amiben sok rost van, sok folyadékot inni, gyümölcs, stb...) Az nem "érv+, hogy jaj, nekem sose volt, mert pl. nekem se volt, amíg nem lett... :D És nyugodtan utána lehet olvasni, hogy mivela vécén ülés vérbőséget okoz azon a területen, ezért képes ilyen betegséget okozni és nagyon sz*r... Meg hát ez pár éve volt, azóta gondolom, minimum 2x annyiba kerül a végbélkenőcs rá, nem éri meg ott üldögélni :(
Meg úgy egyáltalán, ha nem hagynak békén, arra nem ez a megoldás, mert ez menekülés. Meg kell tanulni kiharcolni azt, ami jó nekünk - például ugye azt, hogy időnként békén hagyjanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!