Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális napi 1 órát ülni a WC-n?

Normális napi 1 órát ülni a WC-n?

Figyelt kérdés
Elvégzem a nagy dolgom, közben híreket olvasok, zenét hallgatok, senki sem zavar.

2022. okt. 11. 21:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#7 ha valakinek kell pisilnie azt mindig beengedem aztán visszaulok
2022. okt. 12. 07:24
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

Mondjuk szerintem rhadt igénytelenség egyórát ücsörögni a szr.szagban, de a te dolgod.

Más: az nem zavar, hogy esetleg más is bemenne? Bár, nem, titeket nem szokott.

Öcsémet is ki kellett rángatni kb, mert a bunkója 45-50 percet "olvasgatott" a fürdőben.

2022. okt. 12. 08:10
 13/17 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem nem normális. Nincs jobb hely, ahol tudsz ücsörögni? Ráadásul egészségtelen is - lásd aranyér.
2022. okt. 12. 08:49
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Normális dolog. A saját otthonodban azt csinálsz, amit akarsz. Nevetséges is lenne, ha még abba is beleszólhatnának mások, hogy ki meddig lehet a vécén.
2022. okt. 12. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

Furcsa, de a te dolgod.

Nem is érdekel senkit.

2022. okt. 13. 15:03
 16/17 anonim válasza:
100%
Szerintem tök normális én és sokszor megyek el wc-re általában nem azért mert dolgom van hanem mert ott valamiért jobb telefonozni xd
2022. nov. 9. 21:55
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

7-es vagyok. Nem értem, miért lettem lepontozva, tényleg aranyeret tud okozni... Nekem volt is, azóta igyekszem minél előbb letudni (meg persze olyan ételeket enni, amiben sok rost van, sok folyadékot inni, gyümölcs, stb...) Az nem "érv+, hogy jaj, nekem sose volt, mert pl. nekem se volt, amíg nem lett... :D És nyugodtan utána lehet olvasni, hogy mivela vécén ülés vérbőséget okoz azon a területen, ezért képes ilyen betegséget okozni és nagyon sz*r... Meg hát ez pár éve volt, azóta gondolom, minimum 2x annyiba kerül a végbélkenőcs rá, nem éri meg ott üldögélni :(

Meg úgy egyáltalán, ha nem hagynak békén, arra nem ez a megoldás, mert ez menekülés. Meg kell tanulni kiharcolni azt, ami jó nekünk - például ugye azt, hogy időnként békén hagyjanak...

2022. nov. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!