Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy így gondolom?

Normális, hogy így gondolom?

Figyelt kérdés
Én a fehér emberek között nem teszek különbséget ukrán, magyar, német, orosz, francia ugyanaz (azért, mer mi egy nagy népcsoport vagyunk, van mindenkiben minden, ugyanúgy nézünk ki (legalábbis senkin nem látszik, hogy honnan jött.)) Ebből kifolyólag én nem Magyarországot érzem hazámnak, hanem egész Európát. Éppúgy gondolom otthonomnak Szerbiát, mint Magyarországot, Svájcot. És minden európait "rokonnak" tekintek.

#Európa #nép #Népcsoprtok
2022. okt. 9. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Igen, normális.
2022. okt. 9. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
37%

Hogyne lehetne már megmondani, hogy ki honnan jött? Teljesen más arc- és testfelépítése van egy norvégnak, mint egy orosznak vagy magyarnak. Sok emberről simán meg lehet mondani, hogy kb. honnan jött. Arról már nem is beszélve, hogy mennyi kulturális különbség van.

Ettől persze mind ugyanolyan emberek vagyunk ugyanolyan vágyakkal, érzésekkel, gondolatokkal, de az elég fura, hogy te svájcinak is tekinted magad, mikor lehet életedben nem jártál ott.

2022. okt. 9. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak tipikus arcok és testfelépítések, de a többségről sosem tudnád megmondani, hogy honnan származik.

2022. okt. 9. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

#3 te lehet, hogy nem, én már bejártam Európát, sok embert láttam, már Pesten sétálva is egyből látom valakin, hogy külföldi és azt is kb. be tudom lőni, hogy melyik országból jöhetett. Még a kínaiak-koreaiak-japánok közül is meg lehet mondani, pedig első blikkre egyformának tűnnek.

De még ha nem is lehetne megmondani, honnan jött, attól még egy francia az francia és nem orosz vagy magyar. Az európai egy nagy halmaz, aminek részhalmazai vannak, amiben az egyes népcsoportok nem azonosak, de a kérdező annak hiszi magát, aminek akarja, csak a határőröknek is próbálja meg ezt beadni😆

2022. okt. 9. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt tekintem hazámnak, ahol éppen élek. Ha olyan lenne, hogy a Földet kéne elhagyni és az űrben egy űrhajón élni vagy a Marson, akkor az lenne a hazám. Eleve ahol szar, onnan el kell menni, nem ragaszkodni semmihez, mert minek? Az ember amúgyis vándorló életmódot folytatott régen, oda ment mindig, ahol jobb volt. Ez a legjobb taktika a mai napig is. Legalábbis szerintem.
2022. okt. 10. 05:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyesek számára csúnya lesz, de szerintem a haza addig volt igazán fontos, amíg nem lehetett elhagyni szinte egyáltalán, pl 10. század, utána levő századok. (Olyat akartam írni példaként, amikor már alakult/létezett Magyarország).

Ekkor ha olyan politikai helyzetben volt az ország, szenvedtek az emberek és aki a hazáért harcolt, az emberekért harcolt.

Jó, akik nem tudnak lelépni most se, azokért érdemes harcolni.

De az országok valamilyen szinten mondvacsinált valamik, az emberek élete, boldogsága a fontos.

Nekem is EURÓPA a hazám, amúgy sváb illetve szláv vér is van bennem.

2022. okt. 10. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!