Mennyire normális , hogy 27 éves koromban mindenről az ellenkezőjét gondolom mint eddig ?
Figyelt kérdés
Brutális mennyit változtam az elmúlt fél évben . Gyakorlatilag most érzem , hogy teljesen felnőttem . És totál az ellenkezőjét gondolom mindennek. Ez mennyire normális , hogy valakinek ilyen gyorsan megy végbe ez a folyamat ? Azt gondoltam , hogy ez fokozatos lesz és mégis hirtelen történt meg és így érzem “sokkolta” ez a személyiségem .2020. jún. 17. 03:38
1/3 Sunshinedoll válasza:
Az a normális, ha az ember folyamatosan változik, nyitott más dolgokra és formálja a véleményét, személyiségét.
Nagyon gáz, ha valaki 40 évesen is úgy gondolkozik, mint 20 évesen. Ez számomra azt jelenti, hogy 20 év alatt nem tanult semmit és nem is akar.
2/3 anonim válasza:
Kicsit gyorsnak tűnik, de ha voltak jelentős változások az életedben, amik ezekre a változásokra sarkalltak, akkor szerintem rendben van.
Nekem is hirtelen kattantak át dolgok. Igaz nem egyszerre, egy időben. De pl. nagyobb horderejű dolgokról szinte pillanatok alatt változott a véleményem.
3/3 anonim válasza:
Ez gyors változás általában fokozatosan történik. Volt valami jelentős változás az életedben pl. csalódás, fájdalom, kiábrándultság stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!