Az ajánlat, ajánlott szóról másnak is a Moncsicsi jut először eszébe?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 23:36
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
25 szavazat
1/4 anonim válasza:
Ez valószínűleg a te szinesztéziád.
Nekem a négy ágú utcai lámpa látványától a medve szó ugrik be, és ez így van, amióta az eszemet tudom.
2/4 anonim válasza:
Nekem az ajánlott szóról az ajánlott levél jut eszembe, az ajánlat szóról meg a biztosításkötés. Amikor a biztosító ajánlatot tesz, vagyis kiszámolja neked, hogy az adott paraméterekkel mennyiért biztosítaná pl. a lakásodat.
3/4 anonim válasza:
Nekem ajánlatról árajánlat jut eszembe
Ajánlottról pedig fenyegetések(pl ajánlott betartani a szabályokat vagy amiket anyád vagy a főbök mond stb mert megszívod, nem te vagy helyzetben.
Habár ezt ugy szokták mondani, hogy ajánlom, vagy nagyon ajánlom..pl hogy ne pattogj maradj csendben stb
4/4 anonim válasza:
Nem,nekem valami sárga krémes sütemény,vagy egy zöld papírba becsomagolt ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!