Miért csak az számít sikeres embernek, akinek saját lakása, autója és családja van?
"a gyerekvállalás a legnagyobb boldogság forrása."
nincs is több kérdésem...
nem vagy valami introvertált mi? Különben pont lexarnád ki mit gondol :D Mondjuk én tuti nem tömegközlekednék ha lenne pénzem, főleg nem abban a tróger-hugyos városban amit BP-nek hívnak, csakis saját autó vagy bicaj vagy ilyesmi, de a forgalom miatt meg szintén nem laknék bpn... Nem véletlen laknak az elit gazdagok a külvárosban, távol a város zajától meg a forgalomtól :D
Ha te jól érzed magad, akkor kit érdekel? A család tagjainak mások az elképzeléseik, ennyi, de kit érdekel az is hogy ők mit gondolnak, vagy akárki más. Foglalkozzanak a saját kis szutykos életükkel...
Tudsz olyat mondani, ami jobb érzéssel tölt el egy embert a gyerekvállalásnál?
"Szakmai sikerek, utazás, barátokkal való közös időtöltés." - Ezek mind múlandó, pillanatnyi élmények. Egyik sem hasonlítható közülük ahhoz, amikor részt veszel egy élet létrehozásában és figyeled, ahogy kibontakozik, hogy aztán a halálod után rajta keresztül tovább élhess.
"Sőt ismerek olyat is, aki a gyereke születése után lett depressziós és azóta is bánja, hogy gyereket vállalt." - Nagyszerű, én meg olyanról is hallottam, aki megölte a saját magzatát/csecsemőjét. Ezt viszont továbbra sem változtat azon a tényen, hogy aki nem agybeteg és normális értékrenddel rendelkezik, annak a gyerekvállalás a legnagyobb élmények és örömök forrása lesz. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbben az életük értelmét ennek tulajdonítják...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!