Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak az számít sikeres...

Miért csak az számít sikeres embernek, akinek saját lakása, autója és családja van?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, nincs családom, albérletben élek, tömegközlekedem. Megtehetném, hogy legyen bármelyik, de albérletet könnyebb otthagyni, mint eladni egy saját lakást, Budapesten a tömegközlekedés jól kiépített és jól van szervezve, könnyen és gyorsan eljutok A-ból B-be. A gyerekeket meg egyszerűen utálom! Imádom a munkámat, sok sikert érek el benne, jóól is keresek vele. A családom szerint mégis egy sikertelen ember vagyok.
2022. okt. 7. 14:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

"a gyerekvállalás a legnagyobb boldogság forrása."

nincs is több kérdésem...

2022. okt. 7. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

nem vagy valami introvertált mi? Különben pont lexarnád ki mit gondol :D Mondjuk én tuti nem tömegközlekednék ha lenne pénzem, főleg nem abban a tróger-hugyos városban amit BP-nek hívnak, csakis saját autó vagy bicaj vagy ilyesmi, de a forgalom miatt meg szintén nem laknék bpn... Nem véletlen laknak az elit gazdagok a külvárosban, távol a város zajától meg a forgalomtól :D

Ha te jól érzed magad, akkor kit érdekel? A család tagjainak mások az elképzeléseik, ennyi, de kit érdekel az is hogy ők mit gondolnak, vagy akárki más. Foglalkozzanak a saját kis szutykos életükkel...

2022. okt. 7. 23:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha te így érzed jól magad, akkor minden rendben van és sikeres vagy. Saját magunknak kell megfelelnünk, nem más embereknek. Egyébként autót és családot én sem szeretnék soha. Sok ember gondolkodik hozzád hasonló módon is.
2022. okt. 8. 07:45
 14/16 Kroms ***** válasza:
0%

Tudsz olyat mondani, ami jobb érzéssel tölt el egy embert a gyerekvállalásnál?

2022. okt. 12. 22:13
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 Én például rengeteget! Szakmai sikerek, utazás, barátokkal való közös időtöltés. Hidd el, nem mindenkinek a gyermekáldás a legnagyobb boldogság. Sőt ismerek olyat is, aki a gyereke születése után lett depressziós és azóta is bánja, hogy gyereket vállalt.
2022. okt. 13. 02:06
 16/16 Kroms ***** válasza:
0%

"Szakmai sikerek, utazás, barátokkal való közös időtöltés." - Ezek mind múlandó, pillanatnyi élmények. Egyik sem hasonlítható közülük ahhoz, amikor részt veszel egy élet létrehozásában és figyeled, ahogy kibontakozik, hogy aztán a halálod után rajta keresztül tovább élhess.

"Sőt ismerek olyat is, aki a gyereke születése után lett depressziós és azóta is bánja, hogy gyereket vállalt." - Nagyszerű, én meg olyanról is hallottam, aki megölte a saját magzatát/csecsemőjét. Ezt viszont továbbra sem változtat azon a tényen, hogy aki nem agybeteg és normális értékrenddel rendelkezik, annak a gyerekvállalás a legnagyobb élmények és örömök forrása lesz. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbben az életük értelmét ennek tulajdonítják...

2022. okt. 20. 01:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!