40 év körül nektek is "átfordult" az agyatok?
Már sokkal szkeptikusabb vagyok kb mindennel, nincs már meg az a naív lelkesedés mint 10-15 éve.
Ugyan van több mint tíz végzettségem, de mégsem tudom mitől léphetnék előbbre vagy használhatnám ki az időmet kifizetődőbben.
A hozzáállásommal is kb egyedül maradtam, a páromat nem érdekli szinte semmi vagy ő sem tudja miben lehetne üzletileg kifizetődően együttműködni.
A szüleim egyszerűek, munkás felfogásúak ég és föld vagyunk, bár sokmindent megalapoztak nálam fejben, ha az élet más területén nem is.
Kb mindent "zsákutcának" látok, vagy ködösnek, sehol nem találom a "nagy lehetőséget" ,de még a kicsit se...
A törvényre meg kb köpök, mert az egész és az összes "rendszer" ahogy van SZAR! Kezdve a közlekedéstől az oktatáson át az egészségügytől a nyugdíjig a többibe meg már inkább bele se menjünkig!
Vagy ha jó is az se nekem hozza a hasznot, max kevésbé bosszant, de azt meg bőven megfizettetik egyébként is.
A magyar nyelvtan is egy kalap XAR!
Mégvalamit? Ki hogy látja?
Azért ennyire nem.
De neked nem átfordult, hanem megakadt.
?
"A boomer szót az Egyesült Államokban az 1946 és 1964 között született generációra szokták használni (ők a baby boomerek)."
?
Ehhez nekem mi közöm? 2022 van!
Ha én demens vagyok akkor te meg diszkalkúliás :D
Csak a javát emelem ki:
társasházkezelő,
villanyszerelő,
élelmiszertechnológus húsiparban,
gumiszerelő-kerékiegyensúlyozó
targoncás-emelőgépkezelő
földmunkagép kezelő
vagyonőr....
Fegyvervizsga is van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!