Miért ilyen nagy dolog közös tabletet használni a lányommal? 55/ff
Figyelt kérdés
Felvetettem, hogy majd vehetnénk tabletet. Én 12 órázom, és nem ritka, hogy éppen nincs mit csinálni, olyankor a telefonomon nézek filmet. De jobb lenne nagyobb képernyőn. A lányom először szó-szó, egész jó ötletnek tartotta, de ahogy kijött a pontosítás, hogy EGY tabletet, ennek hallatán rögtön elutasította, és jó a telefonján a dolgok. Én csak filmet néznék rajta, ő pedig miután hazaértem is órákon át fent van, olvas. Hát hogy a telefonja, a telefonjában lévő oldalakban lévő oldalak, vagy hogyan fogalmazta a kavalkádot, azt ő magánszférája. Hogy a telefonján csomó oldalt megnyitott, képregények új fejezetét nézi, angol oldalak rajongói írásait, stb. Na de könyörgöm, én csak filmet akarok nézni azon a szerkezeten, nem az ő dolgaiban turkálni! Miért kell ebből ekkora ügyet csinálnia? Nem erőszakolom rá, felőlem ne akarjon, ha nem kell, egyszerűen nekem ez magas, miért ilyen a hozzáállása, mintha bármikor is elolvastam volna bármit a gépén vagy a telefonján.2022. okt. 4. 12:48
11/13 anonim válasza:
"a gyerek akkoriban még nem is igényelt engem"
Ezt ő maga mondta, vagy honnan szeded?
12/13 anonim válasza:
Igaza van: a magánszférája. Amúgy meg nem akar alkalmazkodni, hogy mikor nezel filmet, mikor nem.
Fogadd el.
13/13 anonim válasza:
Na, megvagyunk. Csak kibukkant a csomagolásból a genderpropaganda. Itt meg belementek jó páran a csőbe. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!