Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne az az egy dolog,...

Mi lenne az az egy dolog, amit ha tudnál, akkor megváltoztatnál magadon?

Figyelt kérdés

2022. okt. 2. 11:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Van egy alapbetegségem: azt eltűntetni.
2022. okt. 2. 11:55
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Betegség 😔
2022. okt. 2. 12:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ledobnék pár kilót. (10-15)
2022. okt. 2. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
A külsőmet
2022. okt. 2. 12:07
 5/17 Kroms ***** válasza:
63%
Több pénz kéne.
2022. okt. 2. 12:16
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

A szokásom,mert nagyon rá stresszelős típus vagyok

És a pánikbetegségem

2022. okt. 2. 12:21
 7/17 anonim ***** válasza:
38%

Ha fizikai valómban, akkor a külső, kb. teljes arc és testcsere

Mentálisan már nehezebb dió, de azt is körbe tudom határolni

Amúgy meg, plusz 50 millió Ft is elég lenne

2022. okt. 2. 12:30
 8/17 anonim ***** válasza:
38%
A létezésem.
2022. okt. 2. 12:36
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

A pszichés működésemet: mondhatja nekem mindenki, hogy okos, elég jó, szép, kedves...stb vagyok, valahogy nem hiszem el. Nagyon régen le lett rombolva az önbizalmam és az utóbbi 2-3 évben próbálom összekaparni. Addig eljutottam, hogy 1. blikkre az emberek egy magabiztos személyt látnak bennem, de, ha nagyon közel jut hozzám valaki, rájön, hogy ez csak a felszín és valójában rengeteg kétséget és utálatot érzek magammal szemben és, hogy nehezen bízom másokban, mindig úgy tartom, hogy aki körülöttem van most, az kényszerből/sajnálatból van velem és úgyis elfog hagyni. Emiatt nem töltök elég időt velük és végül tényleg "elhagyjuk" egymást, mert nem szerzünk elég közös emléket.

Tudom, hogy amiket érzek az káros és irreleváns, de nemigen tudok változtatni rajta, így kényszeresen visszaolvasom a barátom üzeneteit a szívecske emojikkal, kedves szavakkal, napjában többször és mondogatom magamnak, hogy "szeret téged, hidd el, nyugi", meg többször megölelem, megpuszilom, hogy megtudjam, én szeretem-e, mert egyszer kaptam egy rosszmájú megjegyzést, hogy "nem szereted eléggé, szegény srác" és azóta valahogy túlkompenzálok.

2022. okt. 2. 12:46
 10/17 Metionin ***** válasza:
78%
Soha el nem romló fogakat szeretnék.
2022. okt. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!