Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha visszamehetnétek a múltba...

Ha visszamehetnétek a múltba és lehetne egy dolog, amit megváltoztathatnátok, mi lenne az?

Figyelt kérdés

Én jobban megbecsültem volna a barátaimat...röviden ennyi.. akit érdekel kifejtem neki bővebben, csak elég nehéz most így összeszednem a gondolataim :)

Aki pedig meghallgat, annak hálás leszek!

2017. aug. 18. 02:33
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha én speciel visszamehetnék egy bizonyos évbe, mai ésszel, akkor megváltozna az egész életem, teljesen másként alakult volna akkor az egész, nem egy dolog az életemben, hanem az egész életem.
2017. aug. 18. 02:50
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Szimplán csak felírnám a lottószámokat és a múltban odaadnám magamnak. :D
2017. aug. 18. 05:05
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Újrakezdeném a gimit, a mostani tudásommal mint tanulmányi mind szociális szempontból én "aratnék".

De igazából nem alakult szarul az életem, csak ha újrakezdeném mindent ideálisan csinálhatnék

2017. aug. 18. 07:22
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Mindenre amire fiatalabb koromban nemet mondtam, viszautasitottam, igent mondanek.
2017. aug. 18. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Soha nem költöztem volna apámmal a mostohaanyámhoz :)

Lényegében az egész életem teljesen más lenne (bár Svájc és a kedvesem nagyon hiányoznának belőle, de ezer más dolog meg nem).

2017. aug. 18. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Kedves lennék az Apámhoz.
2017. aug. 18. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Én jobban megbecsültem volna azt a csajt aki velem különösen jó fej volt mindig is,odavan értem,de én nem léptem felé. Ezt változtatnám meg
2017. aug. 18. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Én nem a jelenlegi párommal jöttem volna össze
2021. okt. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!