Ha visszamehetnétek a múltba és lehetne egy dolog, amit megváltoztathatnátok, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Én jobban megbecsültem volna a barátaimat...röviden ennyi.. akit érdekel kifejtem neki bővebben, csak elég nehéz most így összeszednem a gondolataim :)
Aki pedig meghallgat, annak hálás leszek!
2017. aug. 18. 02:33
1/8 anonim válasza:
Ha én speciel visszamehetnék egy bizonyos évbe, mai ésszel, akkor megváltozna az egész életem, teljesen másként alakult volna akkor az egész, nem egy dolog az életemben, hanem az egész életem.
2/8 anonim válasza:
Szimplán csak felírnám a lottószámokat és a múltban odaadnám magamnak. :D
3/8 anonim válasza:
Újrakezdeném a gimit, a mostani tudásommal mint tanulmányi mind szociális szempontból én "aratnék".
De igazából nem alakult szarul az életem, csak ha újrakezdeném mindent ideálisan csinálhatnék
4/8 anonim válasza:
Mindenre amire fiatalabb koromban nemet mondtam, viszautasitottam, igent mondanek.
5/8 anonim válasza:
Soha nem költöztem volna apámmal a mostohaanyámhoz :)
Lényegében az egész életem teljesen más lenne (bár Svájc és a kedvesem nagyon hiányoznának belőle, de ezer más dolog meg nem).
7/8 anonim válasza:
Én jobban megbecsültem volna azt a csajt aki velem különösen jó fej volt mindig is,odavan értem,de én nem léptem felé. Ezt változtatnám meg
8/8 anonim válasza:
Én nem a jelenlegi párommal jöttem volna össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!