Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az Y generáción fog múlni a...

Az Y generáción fog múlni a Föld sorsa?

Figyelt kérdés

A National Geographic már korábban bejelentette, hogy ha 2070-ig nem oldjuk meg a globális problémákat, nagy gondok lehetnek.

Ki fogja megmenteni a Földet?

Minden generációban vannak értékes emberek, de általánosságban nézve az Y generáció (30 körüli korosztály) tűnik a legígéretesebbnek.

Miért?

Az X generáció már idős, egy egészen másik világban nőttek fel. A Z generáció (tinik) komolytalan, felesleges őket elemezni.

Ellenben az Y generációs jóval ígéretesebb. Ő volt az első internetes generáció, akit nem rontott meg a net, hanem normális felnőtté tudtak válni.

Mindent összevetve, a mai 28-35 éves fiatalemberek kezében van a jövő.

Ti mit gondoltok?

2022. okt. 4. 00:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszi hogy lenézed a teljes Z generációt:D

Tudom hogy itt van a legtöbb komolytalan (bár az Alpha csopiban szerintem több van), de azért itt is vannak akik komolyak

Gondolom te teljesen véletlenül Y generációs vagy :P

2022. okt. 4. 07:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A Földnek mindegy, hogy milyen a felszíne, láva borítja-e, avagy jég. Az életnek rajta nem mindegy, hogy mi van. Egyébként jól írták, már rég elkéstünk. Már csak annyit tudunk tenni, hogy az utolsó 10-20 évet kihasználjuk, utána kezdődni fog a szopás. Egyre kevesebb víz és élelem. 20-30 év múlva az lesz a gazdag, aki tud napi szinten enni és inni. Én csak abban reménykedem, hogy addig sikerül meghalnom. Óriási szopás áll az emberiség előtt, én arra nem vagyok kíváncsi. Szörnyű világ felé haladunk.
2022. okt. 4. 07:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez így baromság.

Minden generációban vannak jól és rosszul gondolkodó és cselekvő emberek. Egy adott generáció nem egyöntetűen jó vagy rossz. Birkaszellem ugyan van, befolyásolnak a kortársak, de inkább mindenki a saját szü leit követi, még akkor is, ha valaki tudja, látja, hogy a szüleje ebben-abban nem cselekszik helyesen. Tudat alatt mégis hasonlóbb lesz hozzá, mint saját generációjához.

Az, hogy hogyan alakulnak a globális dolog, inkább attól függ, milyen emberek azok, akik vezető pozícióba kerülnek...

Az meg hogy kit nem rontott meg a net... Nos kb. A mai 40 év felettieket!!!

A 40 alattiak túlnyomórészt net és kütyüfüggők, nekik már egy könyv vagy újság retró...

Továbbá az is látható, hogy köztük van a legtöbb drogos...na szóval ennyit a Föld megmentéséről.

2022. okt. 4. 07:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha komolyan érdekel, hogy miért van már mindenhez késő, akkor olvasd el ezt a cikket, amiben komoly ember, Gelencsér András vegyész-légkörkutató, a Pannon Egyetem rektora beszél erről, nem valami 123-ik Gipsz Jakab.

Csak az fogjon a cikkbe, akinek van rá ideje, mert hosszú, de nagyon érdekes és főleg érthető, mert logikus.

Szomorú dolgok ezek!

[link]

2022. okt. 4. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!