Miért hazudja magát valaki magasabb pozicióban lévönek?
Értem.
Szóval nem akarsz kellemetlen helyzetet.
Nem akarsz pontos és megbízható választ (hiszen az csak a nőtől jöhetne, főleg, ha borulna a bili).
Ellenben szeretnél ezen csámcsogni, és meddő találgatásokat olvasgatni. Szerencsére az interneten mindenre van lehetőség.
Most ha legközelebb elkezdi mondani, akkor kezdjek rá, hogy ismered az xy-t? Jó haverom, a főnököd volt. Mondta, hogy te kezdő pozicióban vagy és nem pedig még az ő főnökük?
Milyen kínos már. Ilyet nem csinál senki!
"Milyen kínos már. Ilyet nem csinál senki!"
. Ja, sokkal kínosabb, mint a munkáról hazudni... meg csak úgy random belökni, hogy hol dolgozom felsővezetőként, aztán nem mesélni többet a munkáról.
Ezernyi más megközelítés lehetne, a nyilt lebuktatás helyett elég lenne megemlítened, hogy kiket ismersz onnan, és kész, a későbbiekben nem hozná fel valószínűleg.
De világos, hogy Te ezt nem akarod.
Egyébként találkoztam már emberekkel, akik évekig hazudták otthon, hogy egyetemre járnak, sőt, a diplomaosztóra is meghívta a családot, és először azt kamuzta, hogy a TO-n van valami, és adminisztrációs okokra hivatkozva nem adják ki a diplomát.
Ismertem olyat is, aki szintén kamuzott egyetemet és mellette munkát is.
Bár mindegyiküknél ott borult a bili, amikor már nem lehetett tovább csavarbi a történetet (mert pl. a ki nem adott diploma esetében már hivatalos útra akarták terelni az ügyet), de mindig volt valami gyanús, valami kínosan banális magyarázat a történetekben, vagy egyszerűen olyan, ami nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!