Miért hazudja magát valaki magasabb pozicióban lévönek?
NEM MINDEN vezetö jár vállalati autóval - föleg nem soförrel -, vannak értelmesebbek is.
Másrészt miért foglalkozol mások életével?
Nem írom le melyik, de ott minden felsővezető sofőrrel jár, tudom.
A középvezetők meg céges kocsival veretnek.
Nem foglalkoznék én vele, csak állandóan ő mondja. Nem vagyok kiváncsi rá. Csak érdekelne milyen betegség lehet ez, hogy valaki ennyi idős fejjel szinte maga is elhiszi amit hazudik
Hát, pedig ennyi alapján senki nem fog konkrétabb választ adni neked.
Azért kérdeztem, hogy melyik multi, mert pl. van egy bizonyos természetgyógyász termékeket árusító, MLM formában működő cég, amely a terjesztőire "manager"-ként hivatkozik, és vannak nyugdíjasok, akik büszkén mondják, hogy ők ennél a cégnél menedzserek.
Ami ugye teljesen más, mint ha valaki patológiás hazudozó, vagyis egyfajta személyiségzavarral küzd.
Az viszont furcsa, hogy ismered a céget, de abban Te sem tűnsz biztosnak, hogy nem dolgozik-e ott. Viszont eléggé gáz hely lehet, ahol a felsővezetőknek nem telik saját autóra...
Aha mondta valaki es te mindent elhiszed.
A valosagban nem mindig ugy van, van aki ugy dolgozik van aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!