Mikor sírtál utoljára és miért és hangosan vagy halkan csináltad és látott valaki és ha igen hogy reagált megölelt agy szóban vígasztalt és milyen tanácsokkal vígasztalt ha szóban vígasztalt?
Figyelt kérdés
2022. szept. 26. 23:48
1/7 anonim válasza:
17 éve, jó hangosan, jó sokáig. Na, én ott ki/elfogytam egy életre. Akkor még Édesanyámmal éltem, tinédzser voltam, Ő igyekezett vigasztalni (hatalmasat csalódtam a "barátaimban", meg úgy alles zusammen az emberekben). "Ilyen az élet", "sajnos mi ezt érdemeljük" volt a válasz.
2/7 anonim válasza:
Tegnap hajnalban felébredtem de nem tudtam visszaaludni. Rossz kedvem volt, összejött minden és a stressztől és fájdalomtól elsírtam magam reggel 6-kor.
4/7 Hans Pötterman válasza:
Én sem emlékszem. Talán alsó tagozatos koromban.
5/7 anonim válasza:
Pár napja; kicsit összecsaptak a fejem felett a hullámok, és így reagáltam le egyik este. Halk sírás volt, nem tartott sokáig, és nem látta, illetve hallotta senki sem.
6/7 anonim válasza:
Nem régen sírtam, mert rájöttem, hogy elmarom magamtól az értékes embereket is. Nem volt senki a közelemben, mert egyedül szoktam sírni alapból.
7/7 anonim válasza:
6-os. Én is ilyen vagyok. Van kedved erről privizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!