Kezdőoldal » Ismerkedés » Fogyókúra partner » Szeretnék lefogyni, viszont...

Szeretnék lefogyni, viszont sajnos a környezetem nem igazán támogató ebben. Kerensék egy olyan embert, aki inkább segítene, valós és praktikus tanácsokkal. Tudna ebben valaki segíteni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen egyedül nem megy. Be kell látnom, hogy ez egy olyan cél, amit nem tudok külső segítség nélkül megvalósítani, jelenleg 65 kg körül mocorog a súlyom, és 150 centi magas vagyok. Húsz kg ledobásán gondolkodom jelenleg, azzal én is elégedett lennék.

2021. ápr. 17. 15:59
1 2
 1/18 anonim válasza:

Na, lássuk. Eddig hol tartasz?

Étkezés, mozgás?

2021. ápr. 17. 16:00
 2/18 anonim válasza:
Miben segíthetünk pontosan?
2021. ápr. 17. 16:07
 3/18 anonim válasza:
Pedig a legjobb a környezetedben lenne, olyan ember, akivel találkozni is tudsz, esetleg együtt mozogni.
2021. ápr. 17. 16:07
 4/18 anonim válasza:
A környezeted nem támogatja, hogy egészségesebben élj és szebb legyél? Nem semmi... :(
2021. ápr. 17. 16:28
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát, ott már tartok, hogy a vízfogyasztásom több, mint napi 1,5-2 liter, az étkezésem szo-szo, több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok, viszont sajnos a szörpökről nem tudok lemondani, az pedig probléma, mert így a többi erőfeszítésem az kuka. :/ A vízminőség miatt szoktam rá, hogy elnyomja azt a klóros vackot, amit csapvíz címén fizettetnek meg velünk, és csak nemrég tudtuk a mini-kutat visszaállítani, az sokkal finomabb, de már nem tudok leállni az üdítőkkel. :/ Ráfüggtem. Ti hogyan szoktatok le az egészségtelen kajákról/italokról? Mennyi idő nagyjából az átállás?
2021. ápr. 17. 16:30
 6/18 anonim válasza:

Igyál szörp helyett teát édesítővel.😊

Én egyszerűen szoktam le. Nem vettem. Ha nem volt otthon nem is tudtam enni.

2021. ápr. 17. 16:49
 7/18 anonim válasza:

Régen én is elég sok üdítőt ittam, aztán elkezdtem citromos vízet inni. Nyáron nagyon hűsítő/üdítő hatása van és se cukor se semmi nem kell hozzá. Viszont túlzásba vinni, se szabad, mert szétmarja a gyomrod/fogaid. :D De magában a víz a legjobb szerintem. Viszont vannak ilyen energiacsökkentett szörpök, én olyat iszok, ha iszok. Fruttamax Light-ot. Narancsos és málnás nagyon finom. :)

Azon kívül inkább zöldség, mint gyümölcs. Figyelj oda, hogy minél kevesebb zsír/olaj legyen a kajáidban és egy egészséges arány kéne szénhidrátból és fehérjéből. Nekem sikerült lefogyni és izmosodni, neked is sikerülni fog, csak kitartónak kell lenni. De nagyon megéri! :) Egészségesebb leszel, jobban fogsz kinézni, büszke leszel magadra stb. Ezek lebegjenek a szemed előtt.

2021. ápr. 17. 17:04
 8/18 anonim válasza:
Ne vegyél szörpöt :)
2021. ápr. 17. 17:09
 9/18 anonim válasza:
A kornyezeted errol mit tehet? Megint egy jo kifogás csak... menj el edzeni, vagy tornazz otthon, főzz magadnak. Mi koze ehhez masnak?
2021. ápr. 17. 18:30
 10/18 anonim válasza:
Facebookon rengeteg fogyókúrás csoport van, ahol segítik és motiválják egymást az emberek, recepteket osztanak meg, stb, lépj be valamelyikbe.
2021. ápr. 17. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!