Szeretnék lefogyni, viszont sajnos a környezetem nem igazán támogató ebben. Kerensék egy olyan embert, aki inkább segítene, valós és praktikus tanácsokkal. Tudna ebben valaki segíteni?
Na, lássuk. Eddig hol tartasz?
Étkezés, mozgás?
Igyál szörp helyett teát édesítővel.😊
Én egyszerűen szoktam le. Nem vettem. Ha nem volt otthon nem is tudtam enni.
Régen én is elég sok üdítőt ittam, aztán elkezdtem citromos vízet inni. Nyáron nagyon hűsítő/üdítő hatása van és se cukor se semmi nem kell hozzá. Viszont túlzásba vinni, se szabad, mert szétmarja a gyomrod/fogaid. :D De magában a víz a legjobb szerintem. Viszont vannak ilyen energiacsökkentett szörpök, én olyat iszok, ha iszok. Fruttamax Light-ot. Narancsos és málnás nagyon finom. :)
Azon kívül inkább zöldség, mint gyümölcs. Figyelj oda, hogy minél kevesebb zsír/olaj legyen a kajáidban és egy egészséges arány kéne szénhidrátból és fehérjéből. Nekem sikerült lefogyni és izmosodni, neked is sikerülni fog, csak kitartónak kell lenni. De nagyon megéri! :) Egészségesebb leszel, jobban fogsz kinézni, büszke leszel magadra stb. Ezek lebegjenek a szemed előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!