Kezdőoldal » Ismerkedés » Fogyókúra partner » Szeretnék lefogyni, viszont...

Szeretnék lefogyni, viszont sajnos a környezetem nem igazán támogató ebben. Kerensék egy olyan embert, aki inkább segítene, valós és praktikus tanácsokkal. Tudna ebben valaki segíteni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen egyedül nem megy. Be kell látnom, hogy ez egy olyan cél, amit nem tudok külső segítség nélkül megvalósítani, jelenleg 65 kg körül mocorog a súlyom, és 150 centi magas vagyok. Húsz kg ledobásán gondolkodom jelenleg, azzal én is elégedett lennék.

2021. ápr. 17. 15:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát, ők valahogy ebbe a fat acceptance-cuccban vannak benne, de én meg nem igazán tartom ezt egy követendő példának, mert aki tud, az igen is tegyen róla, hogy lefogyjon. Ha csak az esztétikáról szólna, nem törődnék vele én se, de mivel súlyos egészségügyi következményei lehetnek, engem érdekel, hogy jobb legyen a saját szervezetemnek. Csak elkezdeni nehéz, utána már hamar belejön az ember, azt láttam eddig azoknál, akiknek sikerült. És ha nekik ment, nekem miért ne? :) A tanácsokat köszönöm, amiket eddig kaptam, és igyekezni fogok, hogy jó hírekkel jöjjek majd ide vissza. :D
2021. ápr. 18. 18:42
 12/18 A kérdező kommentje:
Helló! Köszönöm a sok tippet, elkezdtem a változás útjára lépni, és nagyon örülök, hogy vannak még ilyen segítőkész emberek, és én is ilyen akarok lenni, és ugyanúgy viszonozni fogom ezt a segítséget, amit én kaptam tőletek, kívánok nektek is jó egészséget és sok-sok örömteli pillanatot. :)
2021. ápr. 23. 20:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem tudom, figyelti-e még valaki a kérdést, de köszönöm szépen a sok jó tanácsot, lassan, de biztosan mennek le a kilók, és a kedvem is jobb, mert több időt töltök a friss levegőn, táncórákra járok, hogy a mozgáskoordinációmat javítsam, itthon jógázom, és az étkezésemben is csökkentettem a hízlaló fogásokat. :D <3 Magamra is többet adok, és látszik a változás a kapcsolataim minőségén is. Szóval, köszönöm nektek, csodás emberek vagytok. <3
2022. márc. 12. 20:26
 14/18 anonim válasza:
Pics or it didn't happen !
2022. márc. 12. 20:42
 15/18 anonim válasza:
#7 vagyok: Örülök és gratulálok. Ép testben ép lélek. ;P Csak így tovább!
2022. márc. 13. 09:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves hetes, hat kiló már lement eddig, és borzasztó büszke vagyok arra, hogy szembementem a saját egészségtelen, romboló szokásaimmal. :) 14-es, hát, őszintén, fogalmam sincs, hogy lehetne azt itt megvalósítani, ez van. :D

Ami bevált nekem: A fél órás kínpad helyett amit edzésnek csúfolnak, napi 10-15 perc, de azt örömmel, kedvenc videóimra/zenéimre, sportolok, leviszem a kutyákat a futáshoz is, mert nagyon élvezik, emellett vigyázok arra, hogy miből mennyit fogyasztok, mert hát, árakat tudjuk, milyenek, sok mozgástér nincs, ami van, abból gazdálkodom. :) Lassan a habzsolásról is leállok, ahogy több időt töltök hobbikkal, kimozdulok, úgy ez is csökken, mert nem nyúlok unalmamban kajához. A cukorról is hellyel-közzel sikerült lejönnöm a nyár kezdete óta.

2022. nov. 10. 13:51
 17/18 anonim válasza:
Szia! Jó olvasni amit írsz az nem baj hogy lassan megy le, mert legalább bőröd is tud utána menni, illetve így lehet nem fogsz könnyen vissza szedni súlyt ha kicsit elcsábít megint nasizás.
2022. nov. 15. 12:59
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is érzem, de sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy megadtam magamnak az esélyt a változásra, függetlenül attól, hogy a környezetem erről mit gondol, mert ha valakinek ezzel erőt tudok adni, hogy igen is menjen, és váljon önmaga legjobb verziójává (ami szerinte az és nem a társadalmi elvárások után megy), akkor tegye meg, szeresse annyira önmagát. <3 Csak ezt tudom tanácsolni másoknak is, mert lelkileg nagyon felszabadító az érzés utána.
2022. nov. 25. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!