Szeretnék lefogyni, viszont sajnos a környezetem nem igazán támogató ebben. Kerensék egy olyan embert, aki inkább segítene, valós és praktikus tanácsokkal. Tudna ebben valaki segíteni?
Köszönöm, kedves hetes, hat kiló már lement eddig, és borzasztó büszke vagyok arra, hogy szembementem a saját egészségtelen, romboló szokásaimmal. :) 14-es, hát, őszintén, fogalmam sincs, hogy lehetne azt itt megvalósítani, ez van. :D
Ami bevált nekem: A fél órás kínpad helyett amit edzésnek csúfolnak, napi 10-15 perc, de azt örömmel, kedvenc videóimra/zenéimre, sportolok, leviszem a kutyákat a futáshoz is, mert nagyon élvezik, emellett vigyázok arra, hogy miből mennyit fogyasztok, mert hát, árakat tudjuk, milyenek, sok mozgástér nincs, ami van, abból gazdálkodom. :) Lassan a habzsolásról is leállok, ahogy több időt töltök hobbikkal, kimozdulok, úgy ez is csökken, mert nem nyúlok unalmamban kajához. A cukorról is hellyel-közzel sikerült lejönnöm a nyár kezdete óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!