Szerintetek miért vonzódnak az emberek azokhoz a személyekhez, akik erőt sugároznak?
Az egyik volt főnök (étteremvezető) is magabiztos, határozott személyiség.
Én nem vagyok egy tanult, agyoniskolázott' ember. Csak egy senki, nem én döntöm el mi jó, vagy mi rossz.
Ha jól tudom azt tanítják nekik, hogyan legyenek határozottak, magabiztosak bizonyos helyzetekben, amikor hoznak egy döntést. És emellett tartsanak ki a végsőkig. Plusz sokat számít, hogy úgy alapból milyen a jelleme, akárki nem lehet vezető.
De sokszor téves, beképzelt döntést hozott, a túl nagy egója miatt sokan utálják.
A véleményén nem változtatott ha tévedett, vagy megalázott/megaláztatott valakivel egy dolgozót a beépített talpnyalójával (aki könnyen pótolható). Mert akkor oda lenne a tekintélye, nehogy csorba essen a nevén.
Egyszer hallottam, hogy amikor felvette a telefont azt mondta:
" itt a f..ég, az istenség!".
A dolgozókra sokszor úgy tekintett, mint az alattvalóira.
Hiába állít mást szóban (hogy ő aztán mennyire szerény, empatikus, megértő), nem érzi azt, hogy különbet sz.rna bármelyik más dolgozónál, ha tettei nem őt igazolják.
Én miután kiismertem, hogy milyen valójában, inkább sajnáltam, undorodtam tőle.
Erős ember vagyok és az erősekhez vonzódom.
Sajnos energiavámpírokhoz nincs türelmem, mert roppant fárasztóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!