Mennyi idő alatt tudja megutálni egy nő a párját/ férjét,ha kiderül róla,hogy az semmihez sem ért?
Figyelt kérdés
Pár hónapja házasodtunk össze a férjemmel, de kiderült róla,hogy mindig ott kell állnom mellette, ha valaminek neki akar állni,nekem kell koordinálnom..ráadásul lassú mint a tetű, alig akarja megcsinálni a munkát,és elhúzza inkább. Mit tegyek? Már többször is mondtam neki,hogy ez így nem lesz jó,mert idegesít az életképtelensége, erre a válasza,hogy megdurálja magát..de semmi. Még arra sem képes, ha hajat mos,hogy a törölközőt, feltegye a szárítóra száradni. Ha lepisili a wc csészét, akkor meg le sem törli,ott hagyja,azt is én súrolom, takarítom. Gyűlik bennem a feszkó..de egyszer az is ki fog jönni,és akkor elküldöm az anyukájába..Hogy kerüljem ezt el?Nem vagyok Hamupipőke,aki más helyett fog egész életében gürizni,mert a drágalátos férj, trehány,nem törődöm,lusta, és még ráadásul semmihez sem ért..2022. szept. 25. 19:29
11/12 anonim válasza:
Amúgy még most odádd ossze a vécét, aztán takarítsa ki. Vagy begyél ve szűzteát, hogy rommá fosd. Majd meglátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!