Mennyi idő alatt tudja megutálni egy nő a párját/ férjét,ha kiderül róla,hogy az semmihez sem ért?
Sajnos ha neked csak akkor felel meg, ha "megdurálja" magát (bizisten nem tudom, mit jelent ez a szó, de biztos valami fenomenálisat), akkor azt kell mondjam, hogy nem feltétel nélkül szereted, hanem ráprojektálsz dolgokat, akkor szereted, ha:
-barkácszseni
-gyorsan dolgozik
stb stb.
Tehát nem az embert szereted, hanem egy általad kitalált figurát, és mivel a férjed ezeknek nem felel meg, így ő a büdösbunkóparaszt.
Neki is jobb lesz nélküled!
Nem értem.
Miért mentél hozzá mindezek ellenére, ha ennyire zavar?
Én nem értem, azelőtt nem ismerted mielőtt hozzá mentél ?!
Azért csak láttad, hogy mihez ért, hogy dolgozik stb...!
Szóval ez a kérdés vagy kamu vagy ha nem, akkor nem lesz hosszú házasság..
Na, ezért kell házasság előtt egy picit együtt élni!
Szerintem ez már nem szeretet, nem szerelem.
Miért vagy még vele ?
Innen, az utálatból (mert ez már az), ha nem változik semmi, akkor csúnya betegségek születnek idővel.
Vagy kamu kérdés, vagy irdatlan nagy hülye vagy!
Ennyi!
Azért érdemled meg a sorsodat - kérdező, - mert képes voltál úgy megházasodni, hogy nem ismerted ki az embert, akivel házasodtál.
Én sem értek sok mindenhez, - inkább csak a munkámhoz, - de a feleségem teljes mértékben tisztában volt a hiányosságaimmal és elfogadta azokat, mielőtt megházasodtunk. Így is tiszta szívéből szeret - több, mint 24 éve - és én is szeretem őt - a hibáival, jó tulajdonságaival együtt!
Egyébiránt:
Nem sokszor, de saját akaratomból - és ekkor tiszta szívvel, - önzetlenül segítek neki, amikor sor kerül erre. A háztartásban elvégzett munkáját pedig olyan apróságokkal becsülöm meg, hogy pl. ráülök a Wc-re - így biztosítva, hogy ne csaphasson bármit össze a fröcsögő vizelet. Nem derogál lepucolnom sem magam után a Wc-csészét vagy a szemetet levinni, időközönként elmosogatni. Ezek nem igényelnek szakértelmet, - csak elhatározás kérdése, hogy akarja-e csinálni az ember vagy sem! A viselkedésed támogatja az életvitelét: igen is kérd meg határozottan apróbb munkák elvégzésére otthon, - hogy azok ne forgácsolják szét a szabadidődet!
Oké, a férjed rossz tulajdonságait már ismerjük!
Most azt írd le, hogy mik a jó tulajdonságai és mi tetszik benne, miért mentél hozzá, mi fogott meg benne ???
Én ezért élek egyedül, mert nem tudok azonosulni a gyönge nő szerepével, aki majd koordinálja a férjét, meg beletörődik mindenbe.
Pláne, hogy ha probléma volt, ha beszart a mosógép, meg nem lehetett becsukni az erkélyajtót, akkor azt nekem kellett megoldani. A drága párom használhatatlannak bizonyult, de azért várjam meleg vacsorával, mert az a dolgom. Hát nem.
Megelégeltem. A tapasztalatom az, hogy a legtöbb férfi inkább barátkozni akar velem, eljár velem inni, sportolni meg pecázni, de ilyen "férfias" nőből ő nem kér. Ezt elfogadtam, meg azt is, hogy akkor inkább megoldom magamnak, inkább, mint hogy otthon güzüljek meg egy babával, vagy várjam hiába, hogy a szintén inkompetens férjem, aki még egy youtube-videót se hajlandó megnézni, megpróbáljon felfúrni egy polcot.
Hogy mit tegyél? Hívj egy szakembert. Majd ha ki kell perkálnia a díját, akkor rájön, hogy jobban járt volna, ha ő csinálta volna meg. De első sorban - bocsi - nem kellett volna hozzámenned egy lusta szaralakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!