Ha esztek, a telefont kézben tartjátok? Folyamatosan néztek valamit?
Figyelt kérdés
A jelenséggel két hete találkoztam először, sok ember így eszik. Ti?2022. szept. 24. 09:16
1/18 anonim 

válasza:

Nincs az az isten. Az ételt ki kell élvezni :D Ha nézek valamit közben, akkor nem tudom kiélvezni, mert nem oda figyelek.
2/18 anonim 

válasza:

Soha nem nézem a telefonom evés közben.
3/18 anonim 

válasza:

En biztos nem fogom a falat nézni míg eszek. Inkabb a telefon.
4/18 anonim 

válasza:

Dehogyis, leteszem addig. Sőt ha tableten pl. filmet nézek azt is leállítom addig, pedig mehetne nyugodtan.
5/18 anonim 

válasza:

Nem, folyamatosan nem, de már gyerekkoromban is regényt olvastam evés közben, szóval a telefont sem tartom ördögtől valónak.
7/18 Psycho 

válasza:

Én evés közben az evőeszközt tartom a kezemben.
Viccet félretéve, evéskor a telefonom a közelben van, általában az asztalon, de nem nézegetem. Legfeljebb csak ha üzenetet vagy hívást várok.
8/18 anonim 

válasza:

Én sokszor csak úgy tudok jóízűen enni ha nézek közben valamit.
9/18 anonim 

válasza:

Evés közben nem jó fogdosni a telefont.
Nézni azt lehet, de nem árt tudni: ha nagyon nem az evésre figyelsz, az rossz az emésztésnek.
Ezért evés UTÁN sem szabad rögtön valami intenzívet csinálni.
10/18 anonim 

válasza:

Nem igazán, ritkán szoktam.
max filmnézés közben szoktam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!