Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az utcán hangosan kopogó...

Az utcán hangosan kopogó cipőben járo nők, hogy hogy nem őrűlnek meg a saját kopogásuktól ? És nem félnek hogy kihívják maguk ellen a sorsot ?

Figyelt kérdés

Szerintem felesleges kockázat ilyen feltűnően közlekedni, mert előbb utobb meglepi őket valaki, és nem konszenzuális szexuális együtlétet kezdeményez velük.

Szóval mi a francnak ez a zaj ? Megvesznék, ha bármi így csörögne, zörögne, kopogna, nyikorogna rajtam.

2022. szept. 23. 07:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
41%
Miért lett lepontozva a #20-as? Én is ezt tapasztaltam régen hogy többen kezdtek ki velem kéretlenül amikor ránézésre "áldozat típus" voltam, nem pedig magabiztos.
2022. szept. 23. 16:01
 22/29 anonim ***** válasza:
34%

Engem a másoké nem idegesít, de ha rajtam van, akkor nagyon. Általában magassarkút hordok már egy jó pár éve, és olyanom van, ami nem kopog, elvittem cipészhez, aki leszedte a "kopogót" a sarokról és tett rá egy sima gumit.

Amúgy nem, nem félnek. Én se félek miniszoknyát felvenni, meg éjszaka egyedül mászkálni, nem hívom ki magam ellen a sorsot, kis szóbeli catcallingokon - amig ilyen idős korukra megtanulnak a nők lereagálni - még soha semmi nem történt.

Viszont 16 éves koromban megerőszakolt egy ismerősöm, úgy, hogy egy sima farmernadrágot, fehét, kötött pulcsit meg tornacipőt viseltem. Nem azon múlik, hogy hogy öltözöl fel, sőt. Tapasztalatom szerint minél kevésbé tűnsz ártatlan jókislánynak, annál kevésbé állnak le zaklatni. Én miniszoknya-párti vagyok (alkatilag ez áll jól, és ez is a legkényelmesebb, még télen is), általában nem túl iskolázott emberek szoktak megjegyzéseket tenni, amire egy köszönömmel reagálok, és ott vége is van az interakciónak. Ja, meg nők. Más nőktől már nagyon sokszor hallottam (vadidegen nőktől, egy comközépig érő, egyáltalán nem kurvás szoknyában), hogy meg is érdemlem, hogy megerőszakoljanak. Az ilyeneknek az amúgy is béka segge alatt lévő önbizalmába tiprok bele tűsarkúval, hogy "anyukám, ha neked is vékony, izmos lábaid lennének, te is meg mernéd mutatni őket" - egyszerűbb, mint elmagyarázni, hogy hogy működik a nemi erőszak, és hogy nagy részben szerintem inkább az elnyomásról és a hatalomgyakorlásról szól, nem a konkrét szexuális vonzalomról.

Amúgy meg: a társadalom jelen állása szerint a magassarkú egy szexszimbólum. Van olyan haverom, aki kifejezetten a tornacipős, lezser, fiús öltözetű lányokra indul be, meg van, akinek csak a testes nők jönnek be. Nem erőszakolnak fiús öltözetű, vagy duci nőket. Mert normális emberek.

2022. szept. 23. 17:52
 23/29 A kérdező kommentje:
Egyébbként nem arra gondoltam, hogy azért mert valaki magassarkuban kopog azt megkéne erőszakolni(bár egy ilyesztést azért megérdemelne :)) ). Hanem arra, hogyha valaki 300 méter széles sávban hirdeti magáról hogy ott megy, akkor nagyságrendileg nagyobb az esélye hogy valaki olyan is észreveszi, aki esetleg képes megtámadni. Mig ha normálisan csendesen járna, akkor tized annyi embernek sem tűnne fel a jelenléte. Szóval csak statisztikai alapon gondoltam az erőszakra.
2022. szept. 23. 18:13
 24/29 anonim ***** válasza:
84%
Nem, kurvára nem érdemelne meg egy ilyesztést se, te érdemelnél már meg egy erőszakkal ilyesztést, hogy átérezd, hogy ez nem egy kib.ott vicc.
2022. szept. 23. 18:17
 25/29 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem önhirdetés, hogy kopog a cipője. Gurulós bőrönddel sem azért járnak az emberek, hogy hirdessék magukat, hanem mert nehéz a sok cucc. Ők se érdemlik meg, hogy kirabolják őket.
2022. szept. 23. 18:37
 26/29 anonim ***** válasza:
65%
"egy ilyesztést azért megérdemelne" simán kinézem az ilyenekből a nemi erőszakra való hajlamot. Beteg vagy.
2022. szept. 23. 19:23
 27/29 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy ez is csak megerősíti amiről 10-es beszélt. Mert normális ember nem beszél így, nem tesz fel ilyen kérdést, mert meg se fordul a fejében.
2022. szept. 23. 19:25
 28/29 anonim ***** válasza:
33%
Ot kene megeroszakolni
2022. szept. 23. 20:06
 29/29 anonim ***** válasza:
79%
Barátnőm járt ilyenben, ő azt mondta kifejezetten élvezi, hogy mindenki rá figyel. Neki ez kifejezetten örömet okozott. Azt mondta a metró aluljáróban a legjobb, mert ott visszhangzik. Neki legyen, meg a bütykös lábújj, amivel mehet ortopédiára idősebb korában. Sajnálom, hogy néhány nő ettől érzi többnek magát, és nem az esze, jelleme miatt. Mondom ezt nőként. De mindenki azt visel amit akar. Én azokkal értek egyet, akik szerint ez figyelemkeltő, butaság ezt tagadni. Az erőszakra azonban nem jogosít fel semmi, de sajnos mindig lesznek állati szinten megragadt férfiak.
2022. szept. 23. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!