Az utcán hangosan kopogó cipőben járo nők, hogy hogy nem őrűlnek meg a saját kopogásuktól ? És nem félnek hogy kihívják maguk ellen a sorsot ?
Szerintem felesleges kockázat ilyen feltűnően közlekedni, mert előbb utobb meglepi őket valaki, és nem konszenzuális szexuális együtlétet kezdeményez velük.
Szóval mi a francnak ez a zaj ? Megvesznék, ha bármi így csörögne, zörögne, kopogna, nyikorogna rajtam.
"előbb utobb meglepi őket valaki, és nem konszenzuális szexuális együtlétet kezdeményez velük"
. Hogy diplomatikus legyek: a hiba a Te készülékedben van.
Ha egyáltalán felmerül a nemi erőszak gondolata nálad, az komoly aggodalomra ad okot, szerintem szakember segíthet, mielőtt bármiféle bűncselekményt elkövetsz.
Én nagyjából 16 éves korom óta csak magassarkút hordok és nem zavar a kopogása. Aki meg olyan, az akár sportcipőben is kikezdene velem.
23/L
#9: a projekció úgy működik, hogy az ember a belső lelkiállapotát kivetíti másra, az alapján magyarázza a külvilágot. Ha a kérdező egy őt zavaró dologról egy erőszakos végkifejletre asszociál, akkor valószínűleg ő maga is erőszakos jellem, még az is lehet, hogy kifejezetten a nők iránt.
Akárhogy is, nem megszokott dolog, ha valaki egy ilyen dologról egyből a nemi erőszakra asszociál.
De ugyanilyen az is, hogy Te csak kicsinyítő képzővel voltál képes engem megszólítani: lehet ez reotrikai fogás is, de inkább csak arrogancia, ami persze nem más, minthogy egy vitás helyzetben muszáj a másik főlé helyezned magad. Persze ha teljesen meg lennél győződve arról, hogy igazad van, akkor erre nem lenne semmi szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!