Az utcán hangosan kopogó cipőben járo nők, hogy hogy
nem őrűlnek meg a saját kopogásuktól ? És nem félnek
hogy kihívják maguk ellen a sorsot ?
Figyelt kérdés
Szerintem felesleges kockázat ilyen feltűnően közlekedni, mert előbb utobb meglepi őket valaki, és nem konszenzuális szexuális együtlétet kezdeményez velük.
Szóval mi a francnak ez a zaj ? Megvesznék, ha bármi így csörögne, zörögne, kopogna, nyikorogna rajtam.
10-eske azt se tudom ki vagy, ahogy te sem tudsz semmit akérdezőről csupán arra utalt a kicsinyitő képző, hogy én is tudok fölényeskedni ha akarok. Az állításod részben igaz, de ez helyzet hangulatfüggő is, többet elmondana ha nyilvásnosan írna ilyet nem egy noname oldalon ahol trollkodás is lehet vagy csak elmélkedés..
2022. szept. 23. 09:22
12/29 anonim válasza:
A lehetséges negatív végkifejletet számításba venni elővigyázatosság, nem projekció. A lakásom ajtaját sem azért zárom be, mert én is lopnék, ha tehetném. Attól, hogy én nem vagyok tolvaj, hülye lennék úgy tenni, mintha a lakásom kifosztása egy valótlan veszély lenne. Neked átmosta az agyad a PC.
2022. szept. 23. 09:23
13/29 anonim válasza:
Kérdező, én egyetértek hogy rohadt idegesítő. Azokkal a válaszadókkal egyáltalán nem értek egyet, hogy ez elriasztaná az erőszakolót. De nem hiszem hogy a kopogás miatt történne az erőszak. Akkor már inkább csak a magassarkú miatt. És a kérdésen nem kell megsértődni, teljesen normális hogy felmerül valakiben ebben a mai világban, ahol Apák fogdossák a saját lányukat, és jelentik fel őket (Szilányi Liliána pl). Rémisztő ez az egész me too is.
2022. szept. 23. 09:24
14/29 anonim válasza:
A 10-es igaza van. Normális embernek eszébe sem jut ez. Meg eleve ahogy feltette a kérdést már abban is van valami visszatetsző.
2022. szept. 23. 10:22
15/29 anonim válasza:
"kihívják maguk ellen a sorsot" ilyen szavakat áldozathibáztatók használnak
2022. szept. 23. 10:24
16/29 anonim válasza:
Az én hallásom valamivel kiélezettebb mint másoké, és emiatt baromira le tudnak fárasztani a zajok. Ha van egy ilyen nő a körnéykemen, megállok és megvárom míg elhagyja az utcát:D Ha ugyanarra megy mint én (akár csak azonos utcába, hiszen baromi messzire lehallatszik ez a kopogás) akkor hallgathatnám 10-20 percig ezt az állandó kopogást, agyérgörcsöt kapnék:D
Én se tudom elképzelni, hogy minden egyes lépésem puskalövés-szerű legyen, beleőrülnék:D De azt elhiszem, hogy az adott nő szereti (máskülönben ő se cisnálná) meg amúgy ránézésre tök nőiesek, magabiztosak.
2022. szept. 23. 10:59
17/29 anonim válasza:
Nem hordok kopogós cipőt, ami olyan, annál úgyis ki kell cseréltetni a talpat/sarkat csúszásgátlósra, az meg már nem kopog, a nyikorgó csizmatalp is tud amúgy zavaró lenni. :-)
2022. szept. 23. 11:02
18/29 anonim válasza:
Utálok magassarkút hordani, viszont a kopogását pl pont szeretem. :D
2022. szept. 23. 12:17
19/29 anonim válasza:
A sorsot?
Nem az én dolgom az, ha valaki börtönbe akar menni.
2022. szept. 23. 15:04
20/29 anonim válasza:
Sztem nem zavaro. Meg inkbb a visszafogottabbakat talaljak be. Aki nem kezd annyira ellenkezni, nem ordit tiszta totokbol es kapalozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!