Ha nem adok borrvalót, de rendszeres vendég vagyok, az a megbecsülés jele a szolgáltató felé?
Már 1 éve ugyan ahhoz a fodrászhoz járok, kb 1.5 havonta, megvagyok elégedve a munkájával, de borrravalót nem szoktam adni, aminek több okoa is van:
- sokkal többet keres nálam, szerintem kicsit vicces lenne, ha a szegényebb fél borravalózná a gazdagabbikat
- számlát/blokkot soha nem kaptam még tőle
- év elején még 3000 volt egy vágás(férfiaknak frizura), már 4000, erre minimum egy 500as borravalót kéne adni, amit már kicsit soknak találok, aprót meg nem hordok magamnál
- a mai megélhetési költségekkel örülök, ha magamnak tudok venni valamit, és belefér még fodrászhoz járnom.
Ti hogy vagytok ezzel, magával a jattolással? szoktatok adni?
9, kb minden utcasarkon van egy fodrász nálunk.
Saját vállalkozása, 20 perc alatt lenyír max, sorban állnak a vendégek.
Amúgy nem pofázok vele, csak leülök, levágja a hajamat, megmondom neki a végén, hogy köszönöm jó lett, mennyivel tartozok?
Szerintem ezek annyi borravalót számolnak fel, amennyit csak akarnak, így nem adnék nekik, mert egyik sem képes vakkantani, hogy:
"H*egyerek, az árban ez is benne van!".
én csak egy raktárban dolgozok, nettó 270ért.
Ez egy kis fodrász, pincehelyiség, sorban állnak az emberek kb. Számlát soha nem ad, ami nem is érdekel, csak ugye sejted, hogy így mennyi megy zsebbe.
Mosni nem szokta a hajamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!