Ha valakit szépnek látok, akkor elmegy az élettől a kedvem, mert úgyse kellek senkinek?
Kifejtem, mert a kérdés összefüggéstelenül hangozhat.
Tehát, ha meglátok egy szép embert (aki a saját értékítéletem szerint szép vagy olyan külső tulajdonságai vannak, amikkel én is szívesen rendelkeznék), akkor egy nyomasztó érzés lesz úrrá rajtam, miszerint nem vagyok elég, nem vagyok olyan szép, mint mások és így senkinek nem fogok kelleni.
Az eszemmel tudom, hogy mindenkinél vannak szebb emberek és ez szubjektív megítélés kérdése, de a szívem (lelkem) nem tudja leküzdeni. Mit kéne tennem?
De azért volt egy akivel piáltunk párszor és rájöttem, hogy mennyire unalmas és egyszerű élete van, mint a s*gg.
Ő is emberi lény vagy mi az ond:ó nem különb barmelyik más hús vér emberi lénynél. Szóval ő is csak egy darab hús, van benne valami lélekféle is.
De akkor is jobban járnak az ilyenek, ha jó messzire elkerülnek engem, mert értelmetlen küzdelem elfogadtatnia magát velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!