Ha mindig minden helyzetben kedves vagyok az emberekkel mert nem akarok senkinek se rossz napot okozni az baj?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki talpnyalónak,puncskockának tart,mert sosem haborodom fel és a szidást csak tűrom.2022. aug. 29. 23:04
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem egészséges jellemre utal, de amíg nem ártasz vele senkinek (max magadnak) addig nem muszáj ezen változtatni
2/7 Darius- válasza:
Baj, mert nem tisztelnek, önmagában dühítő is lehet másokban, ha valaki olyan amilyent írtál. Nem kell tűrni. Megmondod neki a magadét és ha nem rendeződik a dolog, akkor megszakítod vele a kapcsolatot.
3/7 anonim válasza:
És az egészséges, hogy a legtöbb ember azt hiszi magáról, hogy most jól megmondja a magáét, és egymás anyját szidják?
Elég, ha csak egy picit is felreért, vagy túlgondol valamit, nekiugrik a másik torkának. Lelkifurdalás nélkül
4/7 Darius- válasza:
3- Nem egészséges. De sajnos az van, ha látják benned a gyengeséget (kivált a mentális problámákkal küzdők) rádugranakAki határozott egyén, azzal nem merik megtenni vagy feladják vagy csak burkoltan csinálják.
5/7 anonim válasza:
"Aki mindenkinek barátja, az saját magának ellensége."
Eddig ért traumák miatt alapvetően én is kéotelen vagyok megbántani embereket. Magammal viszont sorozatosan b*szok ki emiatt, úgyhogy nem túl jó ez a módszer...
6/7 anonim válasza:
Miért, kik vagyunk mi, hogy mások felett itélkezzünk?
Hogy akár fizikailag, akár mentálisan ártsunk egy másik embernek?
7/7 anonim válasza:
Ezzel magad alatt vágod a fát, mert kihasználható vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!