21/29 anonim válasza:
Hat 10x rosszabb mint most, de igazabol nem szeretnek multra tekinteni.
22/29 anonim válasza:
Nna lepontoztam én is mindenkit, suttyó nyomorultak. Egy szubjektív kérdesre a valasz, amely az életedről szól, mi nem hasznos? Ennyi nyomorékot ezen az oldalon.
23/29 anonim válasza:
22# az a baj h nem csak itt vannak nyomorult emberek ;/
24/29 anonim válasza:
Általában szerintem nem is a válaszolók pontoznak le ilyen estben, hanem az idetévedt emberek, akik nem írnak választ csak nyomkodják a negatívokat.
25/29 anonim válasza:
22
Én nem pontoztam le senkit, nem tudom melyik választ írtad te, de cserébe amiért lepontoztál, ezért én a pipára megyek a 22-es válaszodnál =)
26/29 anonim válasza:
Tökéletesen indult, aztán két hónap alatt pokollá vált.
27/29 anonim válasza:
Akkor még mamutokra is vadásztam, asszony hajnál fogva fogtam, olyan régen volt, de szép volt:DDD
28/29 anonim válasza:
27
Mert akkoriban csak lecsaptad és hazavitted aki tetszett. Most meg... Üzeneteket kell irkálni, meg bókolni... Szomorú ez...
29/29 anonim válasza:
17 voltam. Legjobb idoszak volt. Az eddigi legkedvencebb exemmel koltoztem epp ossze 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!