Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 2008 milyen év volt az életedben?

2008 milyen év volt az életedben?

Figyelt kérdés

2022. szept. 18. 19:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem emlékszem, 17 voltam. De a 2009 pl. az egyik kedvenc évem volt.
2022. szept. 18. 19:48
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem nagyon emlékszem rá, nagyjából végig részeg voltam.
2022. szept. 18. 19:49
 13/29 anonim ***** válasza:
69%
Nekem eléggé depressziós évem volt,12 éves voltam és olyan voltam,mint egy emo.de akkoriban az divat is volt.Abban az évben verte meg az anyámat az apám,és később emiatt elváltak.de még mindig jobb év volt az nekem,mint mondjuk ez az év,mert még minden előttem volt,és csak kis tini voltam,még csak általános iskolába jártam,és ott jobban bírtam az osztálytársaimat,mint középiskolában.Nem voltak még egészségügyi problémáim,és viszonylag felhőtlen volt az élet a nehézségek ellenére.Most sajnos már nem az.
2022. szept. 18. 19:50
 14/29 anonim ***** válasza:
14%

#4 ne hazudj!

gyurcsány volt előtte 6 évig kormányon! Még most is őmiatta van ilyen szegénység!

2022. szept. 18. 19:53
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
Egy undorító munkahelyen dolgoztam fémpénzért, folyamatosan depressziós voltam, és egy olyan sráccal jártam, akivel a mai napig sem értem, hogy miért álltam le, cuki volt és jóképű, de abszolút nem illettünk össze.
2022. szept. 18. 19:56
 16/29 anonim ***** válasza:
84%

18 voltam, akkor érettségiztem, és akkor ámulva néztem, hogy mi történik a gazdaságban.

Talán túl korán elkezdett foglalkoztatni a vilag történései, emlékszem 2006-ban kezdődott az őszödi beszéddel ez az érdeklődés.

08-ban apám elvesztette a munkáját, elég komoly recesszió jött. Én ebből olyan sokat nem éreztem, mert szinte még gyerek voltam, csak olvasni tudtam róla.

Ekkor vettem meg életem első részvenyét (otp), a málnaszedésekből megkeresett pénzemből. Úgy voltam vele, hogy akkora bankot nem fog hagyni bedőlni az állam, így a pénzt szinte bem bukhatom el. Így is lett, 100% haszonnal adtam el később.

Ekkoriban kezdtem el bulizni középiskolásként, nekem egy egész jó időszak volt.

2022. szept. 18. 20:08
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Akkor voltam 5. Osztályos. Abban az évben lett anyámnak egy új párja akivel a mai napig nagyon jó kapcsolataim habár már 8 éve szét mentek. A gazdasági válságból sokat nem fogtam fel nem törödtem vele annyira. Valamit a 2008as EB volt az első olyan foci esemény amit néztem és folyamatosan követtem.
 18/29 Darius- ***** válasza:
68%
Rossz, mint a gyerekkorom végig. Az iskolaban viszont jol éreztem magam.
 19/29 anonim ***** válasza:
80%

13 éves voltam akkor. Nem volt rossz év, de nagyon vártam, hogy végre elballagjak az általánosból mert sokat piszkáltak. Ezt leszámítva jó év volt, G-portálon lovas honlapot vezettem, ekkor még falun laktam és a barátnőmmel sokat jártunk strandra meg sokat bicikliztünk is. Ebben az évben döntöttem el, hogy megszeretném változtatni a nevem, amit azóta is jó döntésnek tartok és örülök, hogy megléptem. Ebben az évben voltam először nyaralni a Balatonon. Negatív dolog volt, hogy ebben az évben pont május eleje előtt halt meg a mamám.

27/N

2022. szept. 18. 20:23
 20/29 anonim ***** válasza:
81%
Abban az évben töltöttem a 18-at, szóval jó volt, mert most meg 32 leszek idén. F.szomat bele.
2022. szept. 18. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!