#4 ne hazudj!
gyurcsány volt előtte 6 évig kormányon! Még most is őmiatta van ilyen szegénység!
18 voltam, akkor érettségiztem, és akkor ámulva néztem, hogy mi történik a gazdaságban.
Talán túl korán elkezdett foglalkoztatni a vilag történései, emlékszem 2006-ban kezdődott az őszödi beszéddel ez az érdeklődés.
08-ban apám elvesztette a munkáját, elég komoly recesszió jött. Én ebből olyan sokat nem éreztem, mert szinte még gyerek voltam, csak olvasni tudtam róla.
Ekkor vettem meg életem első részvenyét (otp), a málnaszedésekből megkeresett pénzemből. Úgy voltam vele, hogy akkora bankot nem fog hagyni bedőlni az állam, így a pénzt szinte bem bukhatom el. Így is lett, 100% haszonnal adtam el később.
Ekkoriban kezdtem el bulizni középiskolásként, nekem egy egész jó időszak volt.
13 éves voltam akkor. Nem volt rossz év, de nagyon vártam, hogy végre elballagjak az általánosból mert sokat piszkáltak. Ezt leszámítva jó év volt, G-portálon lovas honlapot vezettem, ekkor még falun laktam és a barátnőmmel sokat jártunk strandra meg sokat bicikliztünk is. Ebben az évben döntöttem el, hogy megszeretném változtatni a nevem, amit azóta is jó döntésnek tartok és örülök, hogy megléptem. Ebben az évben voltam először nyaralni a Balatonon. Negatív dolog volt, hogy ebben az évben pont május eleje előtt halt meg a mamám.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!