A terhesek miért csak a terhességükről képesek beszélni (tisztelet a kivételnek)?
Hogy hogy vannak, mivel jár a terhesség, most így érzik magukat, most ezt kívánják, minden lehetséges alkalommal utalnak arra, hogy ők ugye most terhesek, hogy ők eggyel többen lesznek, kb. mindenből ezt hozzák ki, hogy épp mit vettek a babának, hogy mit kell még venni, hogy mit nem ehetnek/ihatnak most, hogy most akkor új autó kell, hogy múltkor is mi volt mikor megkívánt valamit, hogy volt a teszt, mit modnott az orvos, mikor lesz a következő teszt, mi volt az UH-n, mekkora a baba, milyen kedvezmenyek lesznek...stb.
És konkrétan nem lehet semmi másról beszélni, mert ha nem is arról van szó hogy ők most terhesek, hanem bármi másról, időjárás, akármi, abból is képesek visszatérni saját magukhoz és hogy ők most terhesek.
Te nem érezheted magad sz@rul, nem lehetsz fáradt, csak ő, mert te nem vagy terhes. Nem lehet akármit mondani, mert ő terhes, és vigyázni kell a lelki világára (meg a babáéra), mert ő terhes. De ő persze akármit mondhat, mert hát terhes és a hormonok, ugye....
Nincs ez egy kicsit túltolva?
Értem én mivel jár, meg hogy az ember fáradtabb, nem vagyok bunkó, átadom a helyemet, segítek bárkinek aki babát vár, bármikor. Azt is tudom, hogy nem mindenki ilyen és minden terhesség más, mindenki máshogy kezeli stb.
Viszont én nem az első ilyennel találkozok. De azért ez nem túlzás?
És akkor jönnek a kérdések, hogy barátságok, meg kapcsolatok miert mennek tönkre gyerekvállalás miatt...
(Nem, nem vagyok férfi. Nem, nem azért írom, mert nem lehet gyerekem, vagy mert szeretnék és nem jön össze)
Oke, ezt sokan írják, hogy mert aktuális.
De ti is úgy működtök hogy csak arrol tudtok beszélni ami épp aktuális?
Én nem így működök....
Persze ez lehet csak en vagyok, azert kerdezem....
6
Akár ez is beletartozik abba,hogy mit tettél le az asztalra.
Munka,idő,feladatok,anyagiak,stb.
Tehát aki egyedül megélt,az kevesebbet nyüglődött az életben mint aki ugyanannyira élt meg mint ő minőséget/mennyiséget tekintve,de volt vele egy gyerek is
Magyarul akinek van gyereke többet dolgozik = többet ér....
Tényleg ajánlom, hogy te is beszélgess el olyannal, akinek nem lehet gyereke...vagy csak legalább gondold bele magad a helyzetébe. Hogy milyen lehet vkinek, aki ebből a vilagnézetből kiindulva eleve hátránnyal indul.
Személy szerint én úgy vagyok vele hogy elég gáz az hogy a gyereket használjuk egóépítésre (lsd ki mit ért el kinek mennyit kellett dolgozi stb)
Midnenesetre ez megmagyarázza, hogy miert gondolja pár érintett, hogy ezzel róla kell hogy szóljon minden.
Es megint csak, tisztelet a kivételnek, mert vannak sokan!
Nem azt mondtam hogy pártolom őket.
Éppen hogy én vagyok a hatos,aki kigúnyolva mondta el az igazat.
Mellesleg én abortusz párti vagyok,hiszen ami még nem él az nem gyilkosság.
A válaszaim úgy értettem hogy ők úgy gondolják.
Fura, amit irsz.
En pl terhes vagyok, de azt veszem eszre , hogy masok akarnak mindig a terhessegemrol beszelni .:D
Pl : * talalkozunk *
En: Szia! Most voltam vasarolni meg kicsit kikapcsolodni. :):)
Mas: De jo! Es, hogy van a baba? Minden rendben ? Növekszik? Jarsz orvoshoz ? Milyen etvagyu? Kisfiu/kislany ? stb stb stb
Es akkor mar persze muszaj minden kerdesre valaszolni es utana en pedig le vagyok tojva:D
Na látod ilyen is van!
Írtam is hogy tisztelet a kivételnek. Lehet, hogy csak az én környezetemben van amit írtam 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!