Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van, akinek ugyanazok a...

Van, akinek ugyanazok a tüneteik voltak második terhességüknél is mint az elsőnél?

Figyelt kérdés
Pl. a sűrű vízelési ingerre gondolok leginkább. Nekem az nagyon durván volt az elején és nem tudom mennyi a valoszinusege, hogy megint lesz ez
2022. aug. 16. 06:41
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Nekem totál más volt a két terhesség.
2022. aug. 16. 06:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is teljesen más volt.
2022. aug. 16. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanaz van.7+2 hetes vagyok.Annyi hogy enyhébb mint a lànyommal volt.De ugyanazokat kívánom,és egész nap hányingerem van.
2022. aug. 16. 09:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen ugyanolyan volt a két terhességem. Annyi volt a különbség, hogy a másodiknál sokkal nagyobb volt a hasam. De a tünetek (pl. 14. hétig émelygés, álmosság) teljesen ugyanolyanok voltak.
2022. aug. 16. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem igen, a másodiknál szintén az volt az első jel, hogy iszonyatosan viszkettek a mellbimbóim, és sötét színűek lettek. Utána álmosság, hányás. A második harmad viszont sokkal jobb, mint az elsőnél volt.
2022. aug. 16. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A tünetek ugyanazok voltak az első hónapokban de sem a sorrend ahogy előjöttek, sem az intenzitás nem volt ugyanaz.

Első babával pl 1 hete késett az első tünethez, ami az állandó álmosság volt.

Másodikkal a mellfeszülés nemvárt körül de később sem volt közel sem olyan intenzív, mint első babával. De a hányinger sem volt olyan intenzív. Viszont durván szédültem,első terhességem alatt ez ritkábban volt és sokkal enyhébben.

2022. aug. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!