Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azok a nők, akik a terhességük...

Azok a nők, akik a terhességük első pár hónapjában mestrualnak, azoknak a hőjük ugyanúgy fent marad? Vagy leesik?

Figyelt kérdés

Lehet buta kérdés! Elnézést kerek ha igen. Csak van egy kis gyanúm. Viszont a hőm nekem leesett. Ezért lennék kivancsi.

Köszönöm a válaszokat!

2018. okt. 4. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendesen menstruálsz, akkor nem túl valószínű, hogy terhes vagy. A terhesség alatti menstruáció ugyanis eltér a megszokottól. Ha neked rendes több napig tartó, rendes vérzéssel járó menstruációd van, akkor nem vagy terhes.

Egyébként menstruáció előtt vagy alatt a testhő leesik. Tehát szinte kizárt dolog, hogy terhes legyél!

2018. okt. 4. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Hűhaaaa!!!!

Mint ahogy a leírásból is kovetkeztethetsz tudom h leesik a hő menstruacio alatt. És nem is azt kérdeztem h szerinted terhes vagyok e. Vagy hogy mennyi a valószínűsége. Csak annyit hogy akinél előfordult már h megvolt a menzesze az első hónapokban azoknak hogyan alakult a hője. És azt is tudom hogy ha normális volt a menzeszem akkor kevés az esélye(szinte 0). De mivel nem is volt normális és van más gyanúm is ezért kérdeztem. De amint irtam a hőm leesett. Ezért kérdeztem. Feleslegesen nem tesztelek ha azok a hölgyek akik így jártak azt írják vagy tapasztaltak h a hojuk ugyanúgy fent maradt. Ennyi. Köszönöm nem kerek kioktatást. Van már 2gyerekem.

Elnézést h gyakran hiányzik az ékezet!

2018. okt. 4. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Ez miért volt kioktatás? Csak leírtam, hogy aki nem terhes, menstruáció előtt vagy aközben van, annak leesik a hője. Aki terhes, annak meg nem. Neked leesett a hőd és menstruálsz. Az meg, hogy gyanakszol, az egy dolog. Azért, mert kevesebb a vérzés mennyisége, vagy másabb, az még nem terhes tünet. Nekem is volt már ilyen. Nem voltam terhes. Különböző tüneteket, problémákat pedig hormonzavar is tud okozni. Vagy valamilyen egészségügyi probléma, betegség.

Nem tudom miért vetted kioktatásnak.

Nekem úgy tűnik, hogy te azt gondolod, hogy terhes vagy, ugyanakkor ha valaki meg leírja a női test működését a testhővel kapcsolatban, azt meg kioktatásnak veszed, holott te kérdezted. De mi sem egyszerűbb. Ha terhes vagy, akkor a teszt ki fogja mutatni. Vagy fordulj orvoshoz, ha gondod van!

2018. okt. 4. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Nem a tesztelés lenne a felesleges, hanem a kérdésed az.

Az a nő, aki már terhes nem méregeti a testhőt, akkor sem ha később menstrációhoz hasonló vérzése van. Helyette beslattyog az ügyeletre

2018. okt. 4. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már egy pár terhest munkámból kifolyólag, de azt a szöveget, hogy "rendesen menstruáltam" eddig kivétel nélkül gyökkettes IQ-val rendelkező nők mondták, akiknek hetesen jutott eszébe orvoshoz menni, de nem akarták a gyereket...Ebből kifolyólag a hőjüket sem méregették...
2018. okt. 4. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
12 hetesen*
2018. okt. 4. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!