Valaki segítene? Fogamzásgátlót irtak fel a mensim első napjától kellett szedjem első nap erőteljes piros volt második nap végére már kevesebb volt de ugyanúgy erőteljes piros majd 3-ik nap szinte semmi .4-ik nap kis barnazas.
Ne haragudj, de elég érthetetlen a leírás. Most kezdted szedni, ennél a menstruációnál, vagy előző hónapban?
Nem vagy terhes, hiszen menstruálsz, 2 nap erős vérzéssel nyilván menstruáció és nem csak pecsételés. De ha aggódsz, mert kimaradt egy szem, vagy valami, akkor csinálj egy tesztet.
Amúgy normális, hogy a fogamzásgátlótól gyengébb lesz a menstruáció. Az enyém is sokkal gyengébb lett tőle (örültem neki).
Számomra is érthetetlen a leírás. (Néha elképedek, milyen sokan nem képesek írásban érthetően fogalmazni)
A fogamzásgátló egy hormontartalmú gyógyszer, ami a ciklusodra hat. Következésképpen hat a menstruációdra is.
De azt nem értem, hogy 3 hónapja már szedtél egy hónapot? Aztán nem? És most újra kezdted? Vagy hogy érted ezt?
Nekem konkrétan meg se jött a tablettától de végül abba is kellett hagynom egyéb mellékhatások miatt.
A többszöri gyógyszerfelírást én sem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!