Akik vérhigítót használnak terhességük alatt, minden rendben zajlott?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem tegnap állapították meg, hogy enyhe fokú trombózisra való hajlamom van. Amint babát vállalunk ismét s pozitív a teszt, Fraxiparinnal kell szúrni magamat. Havonta kontroll. Tehát érdeklődnék, hogy akik ilyen tünettel várandósak, vagy voltak minden rendben zajlott-e a terhességük alatt. Köszönöm :)2015. ápr. 16. 18:16
1/3 anonim válasza:
Nekem visszer miatt kellet 37hettol 6hetig,trombozis hajlam pozitivitas nem volt.Semmi gondom nem volt a terhesseg es szules kozbe se.Aznap hogy fajasok lettek,nem adhattam be,de utana mar igen.
2/3 anonim válasza:
Én végig adta semmi baj nem volt, csak annyi, hogy emiatt program császár kellett.
3/3 A kérdező kommentje:
Van egy egészséges kisfiam. Egy babàt elvesztettünk 24 hetes terhességem alatt, két vetélés meg egy mostani vetélésem van. 5 napot késett s vérzek még. A doki mondta, nem kell műteni. S szerdàn àllapítottàk meg, hogy trombophiliàra vagyok hajlamos. Csàszàr volt mindkét műtétem.
2015. ápr. 17. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!