1/13 anonim válasza:
ez eddig meg semmi. Vagyis csak egy egesz gorbet lehet ertelmezni. par napos hot nem. Eddig ok, de semmit sem lehet belole meg kivenni.
Valamint azt ajanljak, hogy 3 havi gorbet legalabb csinalj mert utana van eleg nagy rutin az ertekeleseben es ossze is tudod hasonlitani oket.
Van valami konkret kerdesed a gorbekkel kapcsolatban?
2/13 A kérdező kommentje:
igen, hogy miért emelkedhetett meg olyan hirtelen és miért esett le hirtelen a hőm :(
2015. jan. 18. 14:17
3/13 anonim válasza:
Mensi alatt meg van hogy felmegy es mensi utan mar lent kell neki lennie. Azert, vagy hoemelkedes ilyesmi. Nem kell neki nagy jelentoseget tulajdonitani.
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. jan. 18. 14:55
5/13 anonim válasza:
El tudom kepzelni, hogy volt egy ovulaciod mensi alatt is. De csaloka is lehet a görbe, ha nem ugyanabban az idöszakban mered. Nekem most hasonlo volt, de sajnos nem tudtam hetvegen is koran felkelni, igy a magas hö lehetett attol is, hogy a reggeli 6.30 helyett delelott 11kor keltem, akkor meg mar 36.8 volt a homersekletem
6/13 anonim válasza:
Ha gondolod, elküldöm a görbemet en is :)
7/13 A kérdező kommentje:
Várom a görbét :) én minden reggel fél 8kor mérem. Akkor lehet hogy volt ovum? Mert a ciklus 5. napján együtt voltunk :) de jóóóó lenne :) :)
2015. jan. 19. 09:38
8/13 anonim válasza:
Itt a görbem. En sajna nem azonos idöben mertem, viszont azon gondolkodtam, hogy ha volt is ovum, szerintem fent kellett volna maradni a hönek, ugyhogy szerintem nekem se es neked se volt sikeres. De persze meg barmi lehet ebböl mindkettönknel :)
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól értelmezem neked 11.-én és 17.én is talán volt ovulációd "spontán peteérés" ?
2015. jan. 19. 09:46
10/13 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint fent kellett volna maradni a hőnek? :( ohh :(
2015. jan. 19. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!