Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki ha 27 éves lány létemre...

Ciki ha 27 éves lány létemre még szüz vagyok?

Figyelt kérdés
27/L

2022. szept. 17. 17:57
1 2 3
 21/24 hosszúhajú ***** válasza:
75%
egyébként én 46 évesen vagyok szűz. na ez a furcsa... ez már valami.
2022. szept. 18. 04:22
 22/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem ciki. Mindenkinek a saját döntése, hogy mikor veszíti el a szüzességét és kivel- vagy hogy szexel-e valaha életében egyáltalán. Ez a dolog rajtad kívül nem tartozik senkire.
2022. szept. 18. 10:36
 23/24 anonim ***** válasza:
77%
Ez normális, nincs vele semmi baj. És ezt férfiként írom. Ha felmerül benned az, hogy ciki, akkor az azért van, mert a környezetedben - és nem csak feltétlenül ott - már mindenki elveszítette 15-16 évesen. Ha valami ciki, akkor inkább az. Ettől nem vagy kevesebb, sem különc, hanem inkább felelősségteljesebb, sőt mondhatnám normálisabb. Ne az efélékhez hasonlítsd magad. Majd ha úgy döntesz, hogy el akarod veszíteni, akkor elveszíted és kész. Ha mindig mások után akarsz menni, mert ők már rongyosra keféltették magukat, akkor sosem leszel önmagad. Ez régebben pl. teljesen megszokott dolog volt, csak a mostani fehérmájú lányok miatt tartunk ott, hogy cikinek tartják, ha te nem vagy olyan. Hidd el, nincs ezzel semmi baj, sőt vannak, akik kifejezetten értékelik.
2022. szept. 19. 00:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Jobb kifejezés nincs rá, mint hogy "ciki"? Már kb. ezren feltették a gy.k.-n ezt a kérdést, mindenféle életkorra. Sokban befolyásolja az életedet, hogy igen-e vagy nem a válasz?
2022. szept. 22. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!