1/24 anonim válasza:
Nem ciki, bár manapság már kiss fura.
4/24 anonim válasza:
Arra utal, hogy zárkózott vagy, kerülöd az intimitást.
A "ciki" egyébként kétféleképpen értelmezhető:
a) Úgy általában, a hétköznapokban ciki-e. Nos, úgy semmiképpen. Az se lenne ciki, ha szűzen halnál meg 90 éves korodban. Nem vagyunk egyformák, nem mindenki akar párkapcsolatot és családot.
b) Ha ismerkedni akarsz férfiakkal, párkapcsolat céljából, akkor ciki-e. Nos, úgy eléggé az lesz. Nem mindenkinél és nem egyformán, de elég sokaknál eléggé nagymértékben.
5/24 hosszúhajú válasza:
a mai világban sokszor az érték, vagy a ritkaság a ciki. ami régen tiszteletet váltott ki az ma nevetség. azért ne nagyon mondd, nehogy csak ezért jöjjön veled össze valaki. én tisztelem ezt, biztos nem leszel kiégett középkorú, és még értékelni is fogod a szexet.
6/24 anonim válasza:
De jó ezt tudni, hogy vannak idosebbek is . En csak 26 vok :)
7/24 anonim válasza:
Dehogy ciki.
Az a ciki, hogy 27 évesen azt mondod magadra, hogy "lány". Te már nő vagy!
8/24 anonim válasza:
Mit tettél azért, hogy ne legyél az?
10/24 anonim válasza:
Miért lenne az? Én 26F vagyok, szintén zenész. Ez csak az olyan idiótáknak ciki akiket már 14 éves korukban is dugtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!