Miért van az, ha egy jól ismert sztárpárnak van 4-5 gyereke, az menő, de itt még a jómódú sokgyereseket is megszólják,bárcsak ne zavarna?
Ryan Reynolds és Blake Lively most várják a negyedik gyereküket és szerintem ez egy fantasztikus dolog, de itt egy csomóan ujjal mutogatnak még a háromgyerekesekre is.
Én is 3 gyereket szeretnék, ha Blake példáját veszem, kb. 30, 33 és 36 évesen szülném meg őket. Legalábbis max. 3 év különbséget tartanék ideálisnak. Jól keresünk, egészen jól is nézünk ki, de már most félek, mennyi borzalmat fognak ránk mondani majd vagy gondolni.
Tudom nem kéne érdekeljen, de annyira borzalmas gyerekkorom volt, mindig én voltam a bullying céltáblája (akkor még nem értettem, hogy miért bántják a vonzó külsejű, intelligensebb embereket).
Őszi esküvőnk lesz, egyelőre még nem lesz baba, mert még tanulok. Próbálok rákészülni a nagycsaládos lelkületre, a kritikákra, hogy mi lesz majd a legjobb a gyerekeknek, stb.
Gyerekellenesek lebeszélő kommentjei viszont nem érdekelnek, alapvetően is sok a nagycsaládos köreinkben (és imádjuk a gyerekeiket is), a szüleimnek sajnos nem jött össze a 3. Baba, mert anyum 2x elvetélt a húgom után. Engem viszont már előre kritizáltak páran, hogy 2 gyerek után megunom és eszem ágában sem lesz harmadikat vállalni, nemhogy negyediket (arra amúgy sem nyitnék egyelőre). Annyira elszomorít ez a hozzáállás, nem az ő életük! :( Nagybátyámat is szétszedték páran, hogy 3 gyerek és válás után lett még egy gyereke. Mintha férfiaknál ez nem lenne gyakoribb amúgy is.
27/N
9 én ezeket mar fel se veszem, ha nem élnénk így, akkor nem lenne 3 gyerekünk az biztos. Egy ismerősöm úgy akar 3-4 gyereket, hogy valószínűleg albérletben fognak élni addig, amíg meg nem öröklik a szüleik pénzét, ami remélhetőleg csak akkor lesz, ha a gyerekeik már kirepültek. Nem keresnek rosszul, de annyit sajnos nem, hogy egyhamar önerő legyen belőle, vagy muszáj lesz elmenniük Bp-ről az ingatlanàrak miatt.
Na én ezt tartom problémának, hogy sokan akarnak sok gyereket, de nincs miből, akkor sem, ha intelligens emberek, mert lehetetlen helyzetek uralkodnak itt Ma.o-n.
Ez így van kérdező, nagyon sok ismerősöm volt/van akinek van egy 2-3 szobás lakás és gyerek meg 2-3-4
Nekem fontos az hogy a gyerekeimnek legyenek külön szobájuk. Direkt a házat is ennek függvényében vettük, plussz nekem mondjuk a kertes ház az álmom volt és szintén ilyen is lett.
De hát én is meg férjem is falun nőttünk fel így ez lett megszokva és imádjuk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!