Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, ha egy jól...

Miért van az, ha egy jól ismert sztárpárnak van 4-5 gyereke, az menő, de itt még a jómódú sokgyereseket is megszólják,bárcsak ne zavarna?

Figyelt kérdés

Ryan Reynolds és Blake Lively most várják a negyedik gyereküket és szerintem ez egy fantasztikus dolog, de itt egy csomóan ujjal mutogatnak még a háromgyerekesekre is.

Én is 3 gyereket szeretnék, ha Blake példáját veszem, kb. 30, 33 és 36 évesen szülném meg őket. Legalábbis max. 3 év különbséget tartanék ideálisnak. Jól keresünk, egészen jól is nézünk ki, de már most félek, mennyi borzalmat fognak ránk mondani majd vagy gondolni.

Tudom nem kéne érdekeljen, de annyira borzalmas gyerekkorom volt, mindig én voltam a bullying céltáblája (akkor még nem értettem, hogy miért bántják a vonzó külsejű, intelligensebb embereket).

Őszi esküvőnk lesz, egyelőre még nem lesz baba, mert még tanulok. Próbálok rákészülni a nagycsaládos lelkületre, a kritikákra, hogy mi lesz majd a legjobb a gyerekeknek, stb.

Gyerekellenesek lebeszélő kommentjei viszont nem érdekelnek, alapvetően is sok a nagycsaládos köreinkben (és imádjuk a gyerekeiket is), a szüleimnek sajnos nem jött össze a 3. Baba, mert anyum 2x elvetélt a húgom után. Engem viszont már előre kritizáltak páran, hogy 2 gyerek után megunom és eszem ágában sem lesz harmadikat vállalni, nemhogy negyediket (arra amúgy sem nyitnék egyelőre). Annyira elszomorít ez a hozzáállás, nem az ő életük! :( Nagybátyámat is szétszedték páran, hogy 3 gyerek és válás után lett még egy gyereke. Mintha férfiaknál ez nem lenne gyakoribb amúgy is.

27/N

2022. szept. 17. 00:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Soha senki nem szólt még be a 3 gyerekünk miatt, szerintem feleslegesen paráztatod magad...
2022. szept. 17. 08:45
 12/16 A kérdező kommentje:

9 én ezeket mar fel se veszem, ha nem élnénk így, akkor nem lenne 3 gyerekünk az biztos. Egy ismerősöm úgy akar 3-4 gyereket, hogy valószínűleg albérletben fognak élni addig, amíg meg nem öröklik a szüleik pénzét, ami remélhetőleg csak akkor lesz, ha a gyerekeik már kirepültek. Nem keresnek rosszul, de annyit sajnos nem, hogy egyhamar önerő legyen belőle, vagy muszáj lesz elmenniük Bp-ről az ingatlanàrak miatt.

Na én ezt tartom problémának, hogy sokan akarnak sok gyereket, de nincs miből, akkor sem, ha intelligens emberek, mert lehetetlen helyzetek uralkodnak itt Ma.o-n.

2022. szept. 17. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van kérdező, nagyon sok ismerősöm volt/van akinek van egy 2-3 szobás lakás és gyerek meg 2-3-4

Nekem fontos az hogy a gyerekeimnek legyenek külön szobájuk. Direkt a házat is ennek függvényében vettük, plussz nekem mondjuk a kertes ház az álmom volt és szintén ilyen is lett.

De hát én is meg férjem is falun nőttünk fel így ez lett megszokva és imádjuk!:)

2022. szept. 17. 09:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Én úgy nőttem fel, hogy 3 szoba volt, amiből az egyik a nappali, és tiszta kínos volt, hogy az egyben a szülői háló is, mert este 7-8 után sokszor nem lehettünk ott, csak ezt egy gyerek nem nagyon érti... mire kirepültem vettek egy 3 szintes házat, ahol minden van már. A házasság után mi is keresünk legalább egy 3 hálós lakást (kb. 100 nm) amerikai konyhás nappalival, azonos nemű kicsiknek nem rossz, ha van közös szoba, mert bizony félhetnek a sötétben és nem feltétlen alszanak jól teljesen egyedül. Én 8 eves koromig egy szobában voltam a húgommal, utána elég rossz alvo lettem, amikor külön kerültünk, ennek oka az lehetett, hogy bizony féltem egyedül, csak nem mertem bevallani. Olyan is volt, hogy bepisiltem. Kamasz korban már ajánlott egyedül lennie a gyereknek, de amíg szándekosan nem igényli, addig el lehet kezdeni kisebb ingatlanban is. De amikor 2 különnemű kamasz gyereket nem lehet 2 külön szobában elszállásolni, az elég bajok lélektanilag már... annyira nem óriási kihívàs már a mai világban egy 1,5 szobás lakásból átköltözni egy lehet kevésbé jó állapotú, de 2,5 szobásba, hogy legalább 2 gyereknek legyen kis külön szférája. Legalábbis mifelénk régiótól függően ugyanannyiba kerülnek a 47 és 60 nm-es lakások is, főleg ha erkély nincs. Akkor már inkább legyen a gyereknek saját szobája, mint a közös erkély, de sokak szerint "jól van az úgy, masnak sincs több helye"... ez a gondolkodásmod nem visz előre az életben szerintem.
2022. szept. 17. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek!
2022. szept. 17. 10:04
 16/16 anonim válasza:
52%
Hát véleményem szerint ebben az országban amilyen szar rendszer és problémák vannak, én csak azt tudom tanácsolni hogy inkább aki teheti az max külföldön szüljön 3 gyereket :)
2022. szept. 17. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!