Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy egyetemi alig ismert...

Ha egy egyetemi alig ismert csoporttárs lány meghív HÁZIbuliba, akkor az ismerkedési kísérlet? (lett volna)

Figyelt kérdés

Mert olyan marha sok közünk nincs egymáshoz jó hogy a nevét

tudom. 2 mondatot se beszéltünk még, noha alkalom az lett volna, heti 2x 2 óra közös előadás.

és meghív HÁZIbuliba, amely az ő családi házában lesz. Nem egy szórakozóhely, hanem egy privát area.

2022. ápr. 3. 11:40
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltetlenul...

De ha te voltal az egyetpen meghivott, akkor mindenkepp...

2022. ápr. 3. 11:42
 2/30 anonim ***** válasza:
20%
Nem biztos, hogy ismerkedni akar. Valószínűleg egy dugással is megelégszik.
2022. ápr. 3. 11:45
 3/30 A kérdező kommentje:

"De ha te voltal az egyetpen meghivott, akkor mindenkepp..."

nem mentem el, de vagy 20 meghívott volt. a furcsa az hogy egyáltalán hívott hiszen mint írtam 2 mondatot még nem beszéltünk-minek hívott? Mit akart?

Azt biztos nem hogy egy jól ismert valakivel együtt bulizzon, mert hát ő annyit tud rólam, mint én róla-kb a nevét.

2022. ápr. 3. 11:49
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne képzelj bele többet, mint ami.

Nyilván, mivel csoporttársak vagytok, úgy gondolta, meghív olyanokat is, akiket kevésbé ismer.

Miért nem mentél el?

2022. ápr. 3. 11:52
 5/30 A kérdező kommentje:

"meghív olyanokat is, akiket kevésbé ismer.

Miért nem mentél el?"

Mert nem tudom miért hívot meg egy ismeretlent, azért nem mentem el.

nem értem az OKOT, azért nem mentem el.

2022. ápr. 3. 11:53
 6/30 A kérdező kommentje:

"Nyilván, mivel csoporttársak vagytok, "

meg még 150 másik is, igen. azok is csoporttársak....

2022. ápr. 3. 11:53
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó látni egyesek milyen gondokkal küzdenek, eddig az volt a gond, hogy a csajok nem akarnak ismerkedni (és ezt pasiként mondom - és tapasztalom). Valószínűleg szimpatikusnak talált, ritka manapság hogy egy nő kezdeményezzen, te meg rögtön hátsó szándékot sejtesz, pedig jó eséllyel csak közelebbről meg akart ismerni. Azért nem hinném hogy rituálisan fel akart áldozni azték isteneknek, bár ki tudja...
2022. ápr. 3. 11:59
 8/30 A kérdező kommentje:

", te meg rögtön hátsó szándékot sejtesz"

MILYEN HÁTSÓ szándékot? TE MIRŐL BESZÉLSZ ELÁRULOD?

2022. ápr. 3. 12:00
 9/30 anonim ***** válasza:
86%
Nem biztos, hogy hátsó szándéka volt. Lehet, hogy elölről szerette volna csinálni.
2022. ápr. 3. 12:03
 10/30 anonim ***** válasza:
98%

Na, a mai szociofobias incel-kerdes is megvolt. Ha nem hiv meg, az lenne a bajod hogy a nok semmibe vesznek, ha meghiv az a bajod hogy alig ismered, minek hivogat meg.

Aztan majd megy a rinyalas, hogy 45 evesen egyedul vagy es jaaaajnemjooooiiiigy...

2022. ápr. 3. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!