Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szólnál ha valaki kitaláln...

Mit szólnál ha valaki kitalálná hogy írt egy programot ami megmondja mi kell neked s meg is veszi neked s semmit se kell tenned még kitalálnod se kell mire van szükséged este ott lesz az asztalodon?

Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 12:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
10, attól még elutazhatok. Sőt, el is szoktam.
2022. szept. 15. 12:42
 12/22 A kérdező kommentje:
Tudja hogy drága a sajt és nem fogsz venni.
2022. szept. 15. 12:43
 13/22 A kérdező kommentje:
10 tudja mikor nem számít az eső
2022. szept. 15. 12:44
 14/22 anonim ***** válasza:

13, ennyi erővel már akkor egyszerűbb, ha annyit tud, hogy mikor megyek el:D Hiszen lényegében neki ez a fontos, nem az, hogy MIÉRT megyek el.

A kérdés csak az, hogy honnan tudja. Mert mint írtam, én nem pepecselnék azzal, hogy elmondjam neki.

Az az igazság, hogy így kitárgyalva... nekem nemigazán van terhemre a vásárlás:D Hetente 1x kimozdulni a 8 percre lévő LIDLbe nem minősül leterhelőnek. ha meg valami extrát veszek, pl lapotpot vagy fejhallgatót, akkor azt szeretem alaposan megrágni, hogy biztos megfelelő-e, nomeg biztos szükségem van-e rá. Sokszor rájövök, hogy amúgy baromira nincs rász szükségem:D

Egyébként menyire teoretikus a kérdés és mennyire vagy épp egy program írásában benne?:D

2022. szept. 15. 12:48
 15/22 A kérdező kommentje:

Kiszámítja.

Azt is megmondja mikor akarsz elmenni igy ezt se kell eldöntened.

Azt is megmondja mennyire terhel meg azzal se kell terhelned magad hogy eldontsd terhel e.

Megrágja. De szerinte baromfira szukseged van.

Benne vagyok de még nem működik.

2022. szept. 15. 14:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem eszek húst, de mindegy:D

hát akkor ez már-már a gondolatolvasás határait súrolja, hisz én is csak annak függvényében tudom, hogy elmegyek-e a hétvégére, hogy

1. a család vagy a haverok beterveznek-e valamit

2. a család v haverok lemondanak e valamit

3. van-e dolgom

4. van-e kedvem :D

Egy ilyen programnak a hadiipar nagoybb hasznát venné a stratégiák kidolgozásában, mint egy átlag háztartás.

És meddig jutottál vele amúgy?

2022. szept. 15. 14:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Én szeretek kitalálni dolgokat és szabadon dönteni, nem akarom, hogy bárki vagy bármi más tegye helyettem.
2022. szept. 15. 14:29
 18/22 A kérdező kommentje:

" És meddig jutottál vele amúgy? "

Egyenlőre a cuccok árát termeli ki.

2022. szept. 15. 14:32
 19/22 A kérdező kommentje:

17 eldönti hogy mennyire szeretsz kitalálni dolgokat.

Amúgy ha kitalalndolgpkat helyetted akkor több időd lesz kitalálni dolgokat.

1-4 Ismeri a haverok gondolatmenetét is.

2022. szept. 15. 14:33
 20/22 anonim ***** válasza:

19

"Amúgy ha kitalalndolgpkat helyetted akkor több időd lesz kitalálni dolgokat."

Ez éppenséggel nem igaz.

A kreativitást jellemzően a kreativitás maga tüzeli fel.

Írtál már történetet? Azt is elkezdeni a legnehezebb, utána gyakran már csak adja magát és jönnek és jönnek az új ötletek.

Annak idején mesélő voltam egy asztali szerepjátékos csapatban. Ahogy kiléptem a munkahelyemről és elindultam haza, még pörgött az agyam a munkának hála, és ahogy hazaértem rohantam jegyzetelni, mert fél óra alatt jött vagy 8-10 ötlet amit beleírhatok a következő kalandba. Emellett elkezdtem egy novellagyűjteményt is írni.

Aztán abbahagytam a mesélést és... kész, sünt kell szüljek egy épkézláb gondolatért. Persze a novellákkal is megakadtam, azóta sem haladtam vele semerre.

A mai ember eljutott arra a pontra, hogy minél több ideje lenne cselekedni, annál kevésbé alkalmas a cselekvésre.

Deee pl haverom is azóta tudja előre megszervezni a dolgokat és megmondani mikor ér rá, amióta ifngani sincs ideje:D Korábban tele volt idővel és soha semmir enem ért rá..

2022. szept. 15. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!