Hogyan szokott zajlani a lefekvés előtti 1 órátok?
Attól függ. Van, hogy még elvégzek ezt azt, ki/bepakolom a mosogatógépet, vagy elmosogatok, elpakolom a dolgokat, fürdök.
Van mikor már csak tanulok, vagy olvasok. De mikor következő nap nem kell mennem sehova általában csak pihenek, nyomkodom a telefont stb
Szeretek akkor már lusta lenni és semmi "hasznosat" nem csinálni. Fürdeni is előbb szoktam, többek között azért is, mert a zuhanyzás engem élénkít (bármilyen hőmérsékletű vízzel).
Olvasgatok arról, ami érdekel. Hűűű, #mindmeghalunk, mert képernyőn!!
Ha lustább vagyok, sima fórumok, ha valami épp nagyonnagyon érdekel (WTC, háztartási gépek szerelése, emberi test valamely része, egészség, macskák, kutyák, kötöttpályás közlekedés, atomerőművek szokott jellemzően váltakozni), akkor akár feltúrom a guglit, olykor angolul is.
35N
Eszek és nézek valamit vagy telefonozok, fogat mosok és pisilek
Tolom a nőt, utána elküldöm őket. Majd feljövök ide irogatni.
Vagy nézek valami kő kemény filmet
De sokszor csak gyúrogatok alvás előtt, meg kardiózok
Na most a nőt tolod, aztán meg elküldöd őket??? Egyes/többes szám...
Persze, kardiózás alvás előtt. Hihető.😂
Rendbe teszem a gyerekeket, fogmosás, elpakolok, mesét olvasok, altatok, ilyenkor van idő a férjemmel is összebújni, vagy játszani a telefonon, aztán alvás.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!