Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szólnál ha valaki kitaláln...

Mit szólnál ha valaki kitalálná hogy írt egy programot ami megmondja mi kell neked s meg is veszi neked s semmit se kell tenned még kitalálnod se kell mire van szükséged este ott lesz az asztalodon?

Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 12:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

De miért? Én tudom, hogy mit szeretnék. Nem kell más, ami/aki megmondja nekem. Nem szeretem, ha helyettem döntenek.

Az persze nem lenne rossz, ha valami csak úgy valóra váltaná :)

2022. szept. 15. 12:05
 2/22 anonim ***** válasza:
81%

Hát ha nem az én pénzemből vásárolgat a felügyeletem nélkül, akkor okés.

Egyébként meg nem tetszene, hiszen szeretem megnézni mire költök, nomeg előre is tervezek.

Ugye hűtőből régóta van ilyen, ami érzékeli, hog ypl nincs sajt és leadja a rendelést automatikusan. A gondom csak az ezzel a gondolattal, hogy

1. lehet otthon se leszek amikor kihozzák

2. ha az a szerencsétlen egyesével adja le a rendelést, az egy halom pénz kiszállításra. Kibírom 2 napig tojás nélkül és csak akkor megyek el boltba, ha a tej is elfogyott.

3. a hűtő nem tudja, hogy a hétvégén elutazom és semmi szükségem arra, hogy ott romoljon a hátőben a tej

És ez igazából megfeleltethető egy csomó dologra, nem csak az élelmiszerre. Attól mé, hogy nincs nekem és amúgy használnám, nem feltétlen az adott pillanatban akarom megvásárolni.

zóval számomra egy ilyen program csak az életem fölötti kontrollt venné el.

2022. szept. 15. 12:07
 3/22 A kérdező kommentje:
Nem helyetted döntenek hisz azt döntik amit te is döntenél.
2022. szept. 15. 12:16
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
3, tehát gondolatolvasó?
2022. szept. 15. 12:20
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
3: Akkor meg tök felesleges.
2022. szept. 15. 12:22
 6/22 A kérdező kommentje:
Becsléssel kombinál
2022. szept. 15. 12:30
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem gondolatolvasó mert rá se kell gondolnod
2022. szept. 15. 12:31
 8/22 anonim ***** válasza:
57%

6, akkor nem pontos, tehát ninc smeg a kontroll.

Én azt nem fogom elmondani ahűtőmnek vagy egyéb gépemnek, hogy a hétvégén elutazom, ne vásároljon be.

Amikbne lehetne segítségemre, az az, hogy felméri az igényeimet és annak megfelelően segít termékeket közül választani. Pl milyen lakáshoz milyen porszívót érdemes szerezni ami nem kisebb és nem nagoybb teljesítményű a szükségesnél és a lehető legtovább bírja, és árban is megfelel.

Vagy pl bizonyos használatra milyen specifikációjú laptopot kellene vennem.

De magát a tranzakciót ne oldja meg helyettem. Kontroll alatt tartom a pénzügyeimet, de ehhez kell az is, hogy tudjam, hogy vásároltam és mennyiért.

Nomeg.... pláne most... ha mindigis nagy sajtfogyasztó voltam, de most 5000 forint a sima trapista a LIDLben, akkor nem fogk venni, akármennyire is szomorú. A gép ilyet nem szokott mérlegelni (bár tény, hogy beállítható felső limit, de ha már ennyi ttörődök a égp beállításával, akár el is mehetek vásárolni:D)

MAXIMUM azt tudom elképzelni, hogy a gép feldob egy ajánlást, hogy "szerintem neked ez kell" és nekem kell átnézni és leokézni, hogy indíthatja a tranzakciót. Ez így rendben lenne, mert nem mozgósítja magát kérés nélkül, csak egy ajánlást tesz.

2022. szept. 15. 12:36
 9/22 A kérdező kommentje:
Pontos becslés
2022. szept. 15. 12:40
 10/22 A kérdező kommentje:

" Én azt nem fogom elmondani ahűtőmnek vagy egyéb gépemnek, hogy a hétvégén elutazom, ne vásároljon be. "

Tudja hogy mikor esik az eső

2022. szept. 15. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!