Aki még ma is annyira fél a kovidtól hogy maszkban is kesztyűben ül egyedül is az autóban az már örökké félni fog?
Jó, mondjuk egyedül a kocsiban az tényleg kemény.
Deee az emberek egy része azt hiszi, hogy a maszk csak a COVID ellen van. Pedig a világ egy jelentős érszén felismerték azt a tényt, hogy "ha beteg vagyok és ki kell mozdulnom, az a felelős magatartás, ha maszkot hordok". Ásiában évtizedek óta bevett szokás, hogy aki betegnek érzi magát, az maszkot vesz, hogy másokat ne fertőzzön meg.
Nem COVIDdal, hanem akár náthával, torokgyulladással.
Szóval ja, aki egyedül a kocsijában is így van, az tényleg fura, de azért nem kell minden maszkos emert félősnek titulálni. Csak ismán felelősségteljesek.
Aki maszkban van, lehet például beteg (nem covidos) vagy állhat éppen kemoterápiás vagy sugárkezelés alatt.
Nem mindegy neked?
#5 Nem is az, hogy Covid, hanem van minden más szar amit nem jó elkapni.
Eddigi betegségeim 90%-át tuti tömegközlekedésen és/vagy munkahelyen kaptam el más göthösöktől.
Legutóbb munkatársam gyereke hozott haza valamit az oviból, és áthúzta rám is. 2 hétig csak feküdtem, azt hittem meghalok, de munkatársam büszkén hívott fel, hogy "szerencsére nem covid".
9
Sajnos óriási hibája a maszknak, hogy a hülyéktől nem véd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!