Más is örül annak, hogy lassan véget ér a nyár vagy csak én vagyok ezzel egyedül (időjárás miatt)?
Az időjárás itt a fő szempont most.
Úgy érzem már túl sokáig volt meleg. Vasárnapra is kánikulát írnak, a mostani esők előtt is nagyon sokáig volt meleg. Már eljött az a pont, hogy várom a szeptembert, amikor fokozatosan lemegy a hőmérséklet és nincs több kánikula.
A tegnapi és mai napot nagyon élveztem az időjárást illetően, nem vágyom arra, hogy visszajöjjön a meleg, a kánikula, már úgy érzem elég volt a nyárból idénre.
Más is így van ezzel?
Én sosem értettem azt amikor a meleg miatt nyafog valaki. Zavar a meleg? Szereltess be légkondit. Have fun.
Nálam is megy kánikulás napokon párszor tíz percet, lehűti a lakást, és kész.
Nem igazán. Üzleti életben a nyár mindig olyan chill, sokkal több szabadideje van az embernek, idén egy hónapra el tudtam tűnni ázsiában úgy hogy nem omlott össze a világ. Sok sikert ehhez akár csak 3 napra Szeptemberből Júniusig. :D
De persze az idő kereke forog tovább. De nekem inkább legyen világos, meleg, rövidnacis idő, mint szürke hideg és sötét.
Ez a nyár már nem a jó nyár...
Ezt már csak elutazva meg jól szigetelt lakásban/házban lehet élvezni légkondival.
Szárazságról nem is beszélve.
De ugye sajnos nem tud mindenki ilyenben élni, vannak tetőterek, nem szigetelt helyek, sokadik emeletek, nem korszerű ablakok stb.
A kedvenc évszakom a nyár. Én sajnálom, hogy vége, bár már ez is túlzás, ami már itt van. Viszont ez köszönhető a klímaváltozásnak, légkondiknak és ahelyett, hogy fákat ültetnének, inkább kivágják őket.
Jobb, ha az ember hozzászokik a sivatagi hőmérséklethez, hisz lassan már hazánk is felsivatag lesz.
Én jól bírtam a meleget. Sajnálom, hogy már egyre korábban sötétedik.
Én imádom az őszt/telet, borult időt. Sokkal jobb a kedvem mint nyáron. Ma is olyan kellemes hangulatú borult idő volt, engem ez dob fel, olyan mint másnak a napos strandidő. Imádom a borult hűvös időt, és szerencsére több hónap ilyen egy eben mint a meleg napos.
Én személy szerint nem szeretem a nyarat, izzad mindenem, nagyon rosszul viselem, strandolni se szeretek, 2 éve nem is voltam. Legszívesebben Angliai időjárású országban élnek.
27/N
Augusztus van és 20 fok, az időjárás nem a dátumon múlik.
Nem várom az őszt, újra tömve lesz a vonat sulisokkal. Nyáron legalább van ülőhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!