Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is örül annak, hogy...

Más is örül annak, hogy lassan véget ér a nyár vagy csak én vagyok ezzel egyedül (időjárás miatt)?

Figyelt kérdés

Az időjárás itt a fő szempont most.

Úgy érzem már túl sokáig volt meleg. Vasárnapra is kánikulát írnak, a mostani esők előtt is nagyon sokáig volt meleg. Már eljött az a pont, hogy várom a szeptembert, amikor fokozatosan lemegy a hőmérséklet és nincs több kánikula.

A tegnapi és mai napot nagyon élveztem az időjárást illetően, nem vágyom arra, hogy visszajöjjön a meleg, a kánikula, már úgy érzem elég volt a nyárból idénre.

Más is így van ezzel?

2022. aug. 22. 18:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor augusztus végén már kissé őszies "tudatállapotba" kerülök. A nyári terveim nagy részét már megvalósítottam, amit pedig nem, azt idénre már elengedtem, és reménykedek benne, hogy jövő nyáron be tudom őket pótolni.

Most, hogy pár napja már kaptunk egy kis esős hidegfrontot a nyakunkba, még inkább elöntött az őszies érzés, úgyhogy már én is várom a langyosabb októberi klímát és hangulatot 🙂

2022. aug. 26. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!