Ferfiak.10/? Hanyas egy olyan kinezetu no,akinek zold szemei vannak,alacsony,es hosszu sotetbarna haja van,ill mely hangja,es noies arca van. De az is erdekel kinek mi az idealja😁
Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 21:09
1/17 anonim válasza:
Nem gondolod komolyan hogy ennyiből pontszámot lehet adni, nem ez határozza meg :D Ha tényleg szeretnél "értékelést" dobj egy képet
27F
2/17 anonim válasza:
Ezek csak adatok de kép nélkül nem lehet megállapítani.Takard ki az arcod és rakj fel egy képet magadról vagy ha nem gáz neked akkor ne takard ki az arcod.
3/17 anonim válasza:
Ahogy felettem írják, ez édeskevés bárminemű megítéléshez. Ennyiből ugyanúgy lehetsz egy Emilia Clarke vagy Miss Röfi a muppet show-ból. Adj valami konkrétumot!
4/17 anonim válasza:
Az arcformától is függ. 10/5,6,7,8,9,10 minimum lehet.
5/17 anonim válasza:
Szemszín, haj, magasság, hang nem befolyásolja, hogy ki 10/hányas. Arc és alak számít csak. Az arcot nem lehet körbeírni, hogy mi tetszik, de az alaknál is sok minden lehet szép.
6/17 anonim válasza:
Kép nélkül valóban nehéz behatárolni, de egyáltalán nem hangzik rosszul.
7/17 anonim válasza:
Egyrészt kép nélkül nem lehet véleményt mondani, de egyébként is felejtsd el ezt a pontozós hülyeséget! Mit számít az, hogy 10-20 ember pontokat ad a külsődre?
8/17 anonim válasza:
7: ez a lány kifejezetten tetszik nekem.
9/17 anonim válasza:
Ennyire kell a megerősités, hogy nem vagy Ronda?
Igazából akár te szerepelsz rajta, akár nem, összességében jók is lehetnek az adottságaid, bar ennyibol nem latszik, hogy van-e tokád vagy nincsen. Ha csak a kulsot nezzuk, az a lany szerintem lehet majd 7-8-9 korul akarhany pontos.
Viszont eleg zarkozottnak es/vagy maganak valonak tunik, meg tul fiatalnak tunik ahhoz, hogy most adjak konkret pontot.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom sikerult,-e belinkelnem mindenesetre megprobalom utoljara.
2022. szept. 13. 22:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!