Igen, sokan, akik megtehették, inkább nem oltattak.
Nem mindenki megvezethető és nem mindenki hiszi el, hogy a gyógyszeripar jót akar.... Sok furcsaság volt/van ekörül az oltás körül és túl sok ellentmondás, túl sok lesöpört orvosi/szakemberi ellenvélemény....
Én is azt tapasztaltam, hogy érdekes módon minden oltott rokonunk elkapta a koronát sorban és érdekes módon pont csak azok, akiket beoltottak.
Hát nem elgondolkodtató?!
2022. szept. 12. 21:32
12/30 anonim válasza:
Én ismerek olyat aki oltva volt és meghalt, ismerek olyat aki nem volt oltva és meghalt. Illetve ismertem. Olyanokat is ismerek akik elkapták és tök mással voltak oltva mint én és olyat is ismerek aki soha nem volt oltva és nem kapta el vagy csak úgy átment rajta, hogy észre sem vette. Szóval kiszámíthatatlan ez.
2022. szept. 12. 21:33
13/30 anonim válasza:
Nem vagyok oltott. Nem vagyok hajlandó beoltani magamat egy olyan anyaggal,a miért sem a gyártó, sem az orvos, sem a kormány nem vállalja a felelősséget, de azt sugallják, hogy én vállaljam egy és egyedül. Emellett Még a WHO se tudta megtudni, hogy a Pfizer vakcinában mi van, mivel a kutatási anyag 30 évre titkosítva van!
2022. szept. 12. 21:41
14/30 anonim válasza:
Nekem ezekből a tapasztalatokból kvára nem az jön le, hogy az oltás működik - illetve, hát attól függ, hogy mi a valódi cél, mert lehet, hogy akkor más szemszögből nézve mégis csak 100%-ban hatékony és jár érte a kitüntetés, meg egy örökbérlet a pokolban....
2022. szept. 12. 21:51
15/30 anonim válasza:
Mi sem oltattuk be magunkat, én pl azért, mert nem éreztem szükségét.
2022. szept. 13. 07:14
16/30 anonim válasza:
Oltás után 2 hónapig légszomjam volt, soha előtte nem volt még ilyen. Egyszer az autópályán félre kellett állnom mert annyira nem kaptam levegőt, már hívni akartam a mentőket aztán jobban lettem.
2022. szept. 13. 07:37
17/30 anonim válasza:
Én ismerek egy párat.
A nagyobbik részük belehalt, úgyhogy már nem tudom megkérdezni.
2022. szept. 13. 07:52
18/30 anonim válasza:
17-es!
Én ismertem pár embert aki az oltástól (esetleg annak ellenére) meghalt. Nem tudom megkérdezni tőlük, hogy miért oltattak.
2022. szept. 13. 08:14
19/30 anonim válasza:
A magyar nép mindig alul tudja múlni saját magát.
Elképesztő.
2022. szept. 13. 08:21
20/30 anonim válasza:
Én meg senkit sem ismerek, aki oltatlanul meghalt volna koronában, de még az egész közösségünkben sem, időseknél sem. Viszont az oltottaktól jót nem hallottam, csak panaszt és sorban koronás beteg lett. Ők azt mondták az oltásról, hogy soha többet, mind megbánta és amelyikük nagy oltás-fanatikus volt, most már az is kussban van s nem engedi a gyerekeit sem beoltani. Na..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!