Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet több önbizalmam?...

Hogyan lehet több önbizalmam? 25/L

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Gondold végig mi nem tetszik saját magadban, és próbálj ezeken változtatni, vagy próbálj ki új dolgokat. Új ruha, új sminkötletek, új haj, stb.
2022. szept. 6. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Önbizalomhiány elsődlegesen nem abból alakul ki, hogy valaki nincs megelégedve a külsejével -.-'
2022. szept. 6. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Érj el sikereket az életben.
2022. szept. 6. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Először is azzal indul, hogy el kell fogadnod önmagad, ha ez nincs meg szinte lehetetlen elfogadni önmagad.

Nőknél általába testképzavar az oka, rosszabb esetben gyermekkori traumák iskolában vagy családi körbe vagy a kettő együtt.

A NULLADIK LÉPÉS PSZICHIÁTER. DE AZONNAL!!!

40/F ugyanabba a cipőbe.

2022. szept. 6. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Tanulj küzdősportot.
2022. szept. 6. 17:21
 6/8 Kólauborkával ***** válasza:

Én azt ajánlom keress olyan társaságot, munkahelyet, ahol megy a probléma megoldás.

Azok mellett az emberek mellett megtanulhatod hogyan old meg a környezetedben felmerülö probémákat.

Én az önbizalomhiányt mindig erre tudom csak visszavezetni, hiszen ha tudnád, hogy mi a teendö az adott szituációban az adott problémával, akkor igazából hol van a bizonytalanság?

Mert én nem látom sehol, csak akkor, ha az ember nem tudja mit kéne tenni az adott helyzetben, na akkor van bizonytalanság.

2022. szept. 6. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Szocializálódj, tűzzél ki kissebb de elérhetőbb célokat az életben, zárd ki a negatív embereket az életedből
2022. szept. 6. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Vegyél.
2022. szept. 6. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!