Kedvenc kisvárosi vendéglődben rossz ételt kapsz. Hogyan reagálsz?
Nem tennék semmit. De ha másodjára is rossz az étel (előfordul azért hogy elrontjak, de például másnak így is ízlik, neked meg nem), akkor nem mennek oda többet enni.
Ennyire egyszerű.
Nem szoktam panaszkodni (akkor se, ha évek óta ismerem a helyet), nem megyek oda többet ha sokszor eljátsszák ezt egymás után.
Úgyis vannak még bőven ilyen helyek. A sz@rok egy idő után maguktól becsődölnek.
Szólok, persze. Persze ha csak az én ízlésemnek nem megfelelő (mondjuk túl sós, de nem ehetetlen), akkor nem mondok semmit, maximum a legközelebbi rendelésnél, hogy a sültkrumplit só nélkül kérem, mert múlkor túl sós volt nekem.
De ha tényleg minőségi probléma, akkor jelzem. Még az is lehet, hogy a tanuló készítette, aztán a séf pont azt nem ellenőrizte.
De ugye azt írtad, hogy a kedvenc éttermemben. Az én kedvenc éttermemben tudom, hogy kínosan ügyelnek a minőségre (nem is egy olcsó hely), ha valami nem jó, akkor tudni akarnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!