Milyen rossz szokásaid vannak? Milyen furcsa szokásaid vannak?
Rossz szokás: túlbonyolítok dolgokat.
Furcsa szokás: szeretem a női lábfejeket.
Mindkettő rossz, mert fölös energiát visz el mindkettő, a lábmániának meg értelme nincs.
Szeretem, ha normálisan mennek a dolgok.
Ezen azt értem, hogy jó szándékkal, hasznosan.
Hogy ez rossz szokás, vagy furcsa, azt döntsd el te.
Nekem inkább furcsa szokásaim vannak. Pl. a 40 fok melegben is csak úgy tudok aludni, hogy teljesen be van takarva a fejem meg mindenem, hiába izzadok mint a ló, de nehogy elkapjon valami szörny este. :D Aztán nagyon rossz alvó vagyok és ha nem tudok elaludni akkor mindig késztetést érzek, hogy kb. 10-15 percenkét kirohangáljak wc-re éjjel, mert különben rosszul érzem magam és nem tudok elaludni, mert az van a fejemben, hogy ha esetleg elaludnék biztos felkelnék mert kikéne mennem pisilni. Ugyan ez van ha elalváshoz készülődünk és pl. a párom matat, akkor megvárom es csak utána pisilek, mert ha előtte pisilnék megint késztetést érzek, hogy ismét kimenjek. Ugyan ez van ha épp indulunk valahova. Aztán éjjel nagyon felületesen alszom, szinte minden neszre felkelek és ha nem tudom honnan jön a hang akkor próbálok rájönni, mert különben nem tudok vissza aludni.
A szekrénybe mindig színsorrendben pakolom el a ruhákat. A cipőimet is színsorrendbe rendezem. A lakásban ha takarítok akkor ha utána elmozdul pl. a tv képes vagyok mérőszalaggal lemérni a távolságát az asztaltól, hogy pont középen legyen. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
27/N
-Mindig teljesítem mások kívánságát, ez jelenthet tiltást is facsén, ha ezt akarta korábban az illető.
-Túl sok csendet hagyok másoknak, mikor a saját véleményüket megfogalmazhatják, mondhatni jó hallgatóság vagyok, de sok nézőpontot is figyelemmel kísérek, miközben senkinek nem szoktam kérni, hogy hozza elő a gondolatait. :)
Furcsa - mindig számolok, a lépéseket míg gyalogolok, hány fordulatot tesz meg a pedál míg kerékpározok, a meggyszemeket magozáskor, a tökszeleteket panírozás közben, teregetés közben a konyharuhákat, törölközőket....
Rossz - mivel későn fekvő vagyok és a komputerem a konyhában van, sűrűn nyitogatom éjjel a hűtőszekrényt. (ami sajnos meg is látszik rajtam)
Rossz: túlságosan is érdekel mások véleménye, akár idegeneké is. Képes vagyok mindent túlgondolni és mindenen szorongani.
Furcsa: Az OCD-s hülyeségeim, pl:
- A tisztítószerek, szappanok, tusfürdők, stb csak márkával kifelé lehetnek a lakásban.
- Ha sétálok az utcán, mindig fejben versenyezek más emberekkel, autókkal. Pl nekem előbb kell odaérnem a lámpaoszlophoz, mint a velem szembe jövó embernek.
- Nem léphetek repedésekre.
- Ha véletlenül megrúgom séta közben az egyik bokámat, akkor a másikat is meg kell rúgnom ugyanott. Emiatt már többször is volt pár napig tartó sérülés a lábamon.
- Pl én videót nézek lefekvés előtt, párom meg még elmegy pisilni. Mire visszajön, nekem "muszáj" eljutnom a videóban X részhez. Ha nem sikerült, akkor szorongok.
- Buszon nyitott ablak mellett meg vagyok győződve róla, hogy ki fog esni az ablakon a fülemből az airpods, vagy lefújja a fejemről a kalapot a szél. Nem hordok kalapot...
- Az otthoni kanapénak csak a jobb oldalán vagyok hajlandó ülni.
- Csak egy bizonyos teregetési "mód" (ruhák elrendezése) a jó. Ha párom teregetett, képes vagyok átrendezni, hogy egymás mellett legyenek, amiket én úgy szoktam rakni.
Még rengeteg ilyen van, most így gondolkodás nélkül ezek jutottak eszembe elsőre.
Rossz szokások:
-utalom ha valamit az asztal szélére tesznek. Mindig beljebb tolom,mert már látom magamban,hogy lelöki valaki.
-notorikus késő vagyok. Kb. majd a saját temetésemről is elkések. Anyám azzal szokott viccelődni (ő amugy mindenhová 30percel hamarabb ér oda), hogy mikor születtem is 10 nappal később érkeztem,mint ahogy ki voltam írva.
-vannak olyan öltözet kombók,amiket nem bírok elviselni, és tudom hogy ez az én hulyeségem. Pl. edző cipő szoknyával. Rosszul vagyok tőle.
-nem tudom rossz szokásnak minősül e, de pl utalom,ha valaki zárt térben dohanyzik. Én is dohányzom,de még otthon is kimegyek,ha rágyújtok. Illetve ha valaki van kint velem,pl férjem kijön beszelgetni,utalom ha rá fújja a szél a füstöt.
-nem bírom elviselni,ha valaki lb másfél lépésnél közelebb áll elém és úgy beszél. Volt olyan kollégám,aki szó szerint bele allt a kepembe és ugy beszelt. Utaltam.
-ha pl sorba állok valahol,bolt,posta,stb én mindig hagyok egy jó lépésnyi tavolsagot az elottem lévőtől. Hogy ha hátrébb lép vagy valami,ne taposson el. De a mögöttem lévő meg rendszeresen beleáll a seggembe.
3 lehet a betakarozás miatt vagy rossz alvo.
Es autista tineteid is vannak vagy adhd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!